123 456 7890

SJK:n kausikortit tulevat myyntiin vanhoille kausikorttilaisille tänään. Yleinen myynti aukeaa keskiviikkona 28.11. ja varsinainen kausikorttikampanja alkaa myös markkinoinnillisesti silloin. Kausikortin hinta on ennakkomyynnissä alkaen 96 euroa.

SJK:n kausikortilla saa ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin Veikkausliiga-kauden otteluihin, mukaan lukien ylä- tai alaloppusarjan ottelut sekä Suomen Cupin ottelut ja mahdolliset harjoitusottelut.

SJK haluaa palkita vanhoja kausikorttilaisiaan, tarjoamalla mahdollisuuden varmistaa omat tutut paikat katsomosta, ennen varsinaisen kausikorttimyynnin alkamista. SJK:n toimistolta lähetetään kausikortin omistajille sähköpostitse kirje, jossa on linkit kausikortin uusimiseen ja muut toimintaohjeet. Kauden 2018 alussa kolmen vuoden Tehdään se yhdessä -kampanjaan sitoutuneet, saavat lisäksi merkittävän lisäedun.

Kaikki 27.11. mennessä varaamatta jääneet kausikorttipaikat tulevat yleiseen myyntiin keskiviikkona 28.11. Kannattaa muistaa pitää vanha kausikortti tallessa, sillä uusi kortti aktivoidaan siihen. Jos et saa lähiviikkoina kirjettä, tai jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ole yhteydessä SJK:n toimistoon tai SJK Shopiin.

Kaudella 2019 Veikkausliiga tullaan pelaamaan täysin uudella formaatilla, jossa ensin pelataan kaksinkertainen sarja kaikkien joukkueiden kesken. Sen jälkeen sarja jaetaan kahteen eri lohkoon, ylä- ja alaloppusarjaan. Mestari, hopea- ja pronssimitalisti sekä tippuja ja karsija ratkeaa edelleen samoin perustein kuin ennenkin, sarjasijoituksen myötä. Mestari ja hopeamitalisti saa myös tuttuun tapaan europaikan seuraavalle kesälle ja samoin myös Suomen Cupin voittaja. Kolmannesta sijasta ei kuitenkaan enää saa suoraan europaikkaa, vaan siitä pelataan play-off menetelmällä, sijoille 3.-7. sijoittuneiden kesken. Myös Suomen cup uudistuu ja talvella pelattavissa otteluissa pelaavat Veikkausliiga-joukkueet vastakkain, mikä takaa kovatasoisia otteluita myös talvelle.

Kausikorttia ostaessa, voi korttiin liittää myös SJK Akatemian edustusjoukkue SJK U23:n kotiottelut. SJK U23 pelaa Kakkosessa ja kotipelit ovat OmaSp Stadionilla. Lisähinta on 20 euroa ja sillä pääsee kaikkiin SJK U23 -joukkueen kotiotteluihin samalla kortilla. Lisähinta tilitetään suoraan SJK Akatemian toimintaan.

SJK:n kausikortilla saa SJK Shopista 15 prosentin alennuksen kaikista fanituotteista, pois lukien erikoiskampanjat. Lisäksi tulevalla kaudella kausikorttiin liitetään kuukausittain vaihtuvia SJK:n yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, joista tiedotetaan erikseen kausikorttilaisille sähköpostitse.

SJK tulee pitämään joulukuun alussa tiedotustilaisuuden medialle ensi kauden joukkueesta, mahdollisista tulijoista ja lähtijöistä sekä muista uusista toimintamalleista. Joukkue palaa myös joulukuussa harjoituksiin ja mahdollisesti silloin pelataan jo ensimmäiset harjoitusottelut. Näistä kuitenkin tiedotetaan lisää joulukuussa. SJK:n uusi urheilujohto saa näin työrauhan ja keskittyy rakentamaan joukkuetta tulevalle kaudelle