123 456 7890

Kausikortit ovat nyt myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa. SJK:n kausikortilla saat ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin Veikkausliiga-kauden otteluihin, mukaan lukien ylä- tai alaloppusarjan ottelut sekä Suomen Cupin ottelut ja harjoitusottelut. Hinnat alkavat kausikorttipaikasta ja -mallista riippuen 96 eurosta. Aiemmin kolmen vuoden Tehdään se yhdessä -kausikorttikampanjaan sitoutuneet, saavat nyt lisäedun yhdeksän euron alennuksen muodossa. Tammikuun 2019 jälkeen kaikkien kausikorttien hinnat tulevat nousemaan 10 eurolla.

Pääset tutustumaan eri kausikorttivaihtoehtoihin ja niiden hintoihin SJK:n verkkokaupasta. Sieltä pääset myös valitsemaan oman paikan vapaana olevista katsomopaikoista. Pääset verkkokauppaan tästä linkistä.

Kausikortin voi lunastaa myös Smartum-, Edenred-, TYKY- ja ePassi -kulttuuriseteleillä. Nämä käyvät kuitenkin vain SJK Shopissa.

Kausikorttia ostaessa, voi korttiin liittää myös SJK Akatemian edustusjoukkue SJK U23:n kotiottelut. SJK U23 pelaa Kakkosessa ja kotipelit ovat OmaSp Stadionilla. Lisähinta on 20 euroa, ja sillä pääsee kaikkiin SJK U23 -joukkueen kotiotteluihin samalla kortilla. Lisähinta tilitetään suoraan SJK Akatemian toimintaan.

SJK:n kausikortilla saa SJK Shopista 15 prosentin alennuksen kaikista fanituotteista, pois lukien erikoiskampanjat. Lisäksi tulevalla kaudella kausikorttiin liitetään kuukausittain vaihtuvia SJK:n yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, joista tiedotetaan erikseen kausikorttilaisille sähköpostitse.

Kannattaa muistaa pitää vanha kausikortti tallessa, sillä uusi kortti aktivoidaan siihen.

SJK palaa harjoituksiin joulukuun alussa ja tulevan kauden uudistuksista sekä joukkueesta tiedotetaan vielä ennen sitä. Kausikorttilaisena olet kuulemassa näistä uudistuksista ensimmäisten joukossa. SJK pelaa myös ensimmäisen harjoitusottelun jo joulukuussa ja kauden 2019 kausikortilla pääsee siihen sisään ilman sisäänpääsymaksua. Tammikuussa alkaa Suomen Cup, joka pelataan täysin uusitussa formaatissa. Myös Veikkausliiga kokee sarjajärjestelmän uudistuksen. Löydät lisäinfoa näistä uudistuksista tästä linkistä ja Suomen Cupin otteluohjelma löytyy Otteluohjelma välilehdestä. Sinne päivitetään myös myöhemmin talven harjoitusottelut.