123 456 7890

Kausi päätökseen kotona

TP-Seinäjoen B-juniorit päättävät kauden ikäluokkansa Ykkösessä kohdatessaan sarjasta putoamaan tuomitun FC Kiiston tullessa Vaasasta vieraisille Jouppilanvuoren tekonurmelle.

Panoksena ottelussa on TP-Seinäjoelle sarjan kolmossija, joka on tavoitettavissa voiton myötä. Tähän mennessä pelatut kymmenen ottelua ovat Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän suojateille tuottaneet seitsemän voittoa ja kolme tappiota, joista kaksi tuli sarjan kärjessä keikkuville KuPS:lle ja TP-47:lle. Kolmannen joukkue kärsi Vaasassa VIFK:lle.

Edellisessä ottelussaan joukkue palasi voittojen tielle kaatamalla Närpes Kraftin vähintäänkin värikkääksi muodotuneessa ottelussa vieraskentällä 3-2.

Vaikka nousu ei toteutunutkaan, on huomioitava, että joukkueessa on ennakkoluulottomasti peluutettu “alaikäisiä” pelaajia kun samaan aikaan B:n parhaimmisto on noussut isoon rooliin SJK:n A-junioreissa.

FC Kiisto on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä viidellä pisteellään, eikä se voi enää edes teoriassa ponnistaa kuiville, sillä viimeisen säilyjän paikalla oleva Kraft on saalistanut yhdeksän pistettä.

Ottelu alkaa klo 13.00!