123 456 7890

SJK:n kausi päättyy ensi sunnuntaina 23.10. Helsingissä, Sonera Stadiumilla klo 15.00 alkavassa HJK – SJK ottelussa.

Molemmilla joukkueilla on voittamalla vielä mahdollisuus Suomen mestaruuteen, joten peliin odotetaan suurta yleisömäärää. Myös Seinäjoelta lähtee paikalle sadoittain kannattajia. Täysin omissa käsissä ei mestaruus ole kuitenkaan kummallekaan joukkueella, vaan se vaatii lisäksi samaan aikaan pelattavassa IFK Mariehamn – Ilves ottelussa vähintään tasapeliä tai IFK:n tappiota. Varsinainen otteluennakko tulee SJK:n nettisivuille perjantaina.

Seinäjoella peliä voi seurata suorana OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa, missä ovet ja palvelut aukeavat tuntia ennen ottelua. Peli näkyy siellä kaikilta skriineiltä. Tervetuloa mukaan, jos et ole lähdössä paikanpäälle Helsinkiin.

Ottelu näkyy myös tuttuun tapaan maksullisilta ISTV:n ja Ruutu+:n palveluista. Ottelu on muakan myös TV-Nelosen Futiskierroksella, jossa seurataan yhtäaikaa kaikkia päätöskierroksen otteluita ja lähetys menee aina sinne missä tapahtuu. Nelosen lähetys alkaa klo 14.55.

Kävi SJK:lle sunnuntaina ottelussa miten vaan, järjestetään yhteiset kauden päätösjuhlat joka tapauksessa OmaSp Stadionilla lauantaina 29.10. Silloin juhlitaan joko mestaruutta, mitalia tai vielä kerran Suomen cupin voittoa. Juhlista tiedotetaan lisää myöhemmin omassa uutisessa.

SJK-kannattajat ja -väki sijoittuu Sonera Stadiumin Pohjoispäätyyn

Sonera Stadiumilla pohjoispäädyn lohkot 116, 115, 114 ja 113 on varattuna SJK:lle. Näistä 116 on seisomakatsomo, johon ei myydä lippuja erikseen, mutta kannattajaryhmä Klopit sijoittuu siihen.

Otteluliput myydään Ticketmastersin verkkokaupassa, jossa katsomosta varataan myös istumapaikat. Näillä ei ole sunnuntaina SJK-katsomon osalta kuitenkaan merkitystä, vaan tuolla pidetään vain lukua jäljellä olevista paikoista. Palvelun nettisivuilla katsomot 115 ja 114 ovat jo loppuunmyytyjä, mutta voit ostaa lippusi katsomoon 113 ja mennä silti kaverisi kanssa samaan paikkaan. SJK:n katsomoon ei tule kuin omaa väkeä.

Läpi ottelun seisova SJK:n kannattajaryhmä Klopit, sijoittuu alalaitaan katsomolohkossa 116. Pohjoispäädyn SJK-katsomossa on tilaa yhteensä reilulle 700:lle katsojalle ja lippuja on myyty nyt noin 600.

Pohjoispäädyssä SJK-kannattajille on omat palvelut ja sisäänkäynnit. Pohjoispäätyyn tulee kannattajien mukaan yhtenä suurena perheenä myös SJK:n seurajohto ja hallitus. Lisäksi sinne on lämpimästi tervetulleita kaikki Helsingissä asuvat entiset pohjalaiset, jotka haluavat tulla mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon.

Liput Sonera Stadiumin Pohjoispäätyyn ostetaan ainoastaan tästä linkistä: Liput Pohjoispäätyyn Portilla ei myydä lippuja SJK-kannattajien päätyyn.

Lippujen hinnat Pohjoispäätyyn on aikuisille 14,50 � ja lapsile 10 � (4-12 vuotiaat). Alle 4-vuotiaat sisään ilmaiseksi.

Ottelun jälkeen SJK-kannattajia pidetään jonkin aikaa pohjoispäädyn katsomossa, jotta stadionin muut katsomot saadaan tyhjennettyä.

Järjestäjät muistuttavat että kentälle meno on koko ottelutapahtuman ajan ehdottomasti kiellettyä. Mahdollisen voiton jälkeen joukkueita on ohjeistettu tulemaan päätösvihellyksen jälkeen juhlimaan oman katsomonsa eteen.

Bussikuljetukset Helsinkiin Seinäjoelta

SJK ja Härmän Liikenne järjestää otteluun kaikille avoimet bussikuljetukset, johon paikat ovat varattavissa Härmän Liikenteen nettisivuilla, tästä linkistä: Bussikuljetus

Bussimatkan hinta edestakaisin on vain 30 � + euron varausmaksu. Ottelulippu tulee jokaisen ostaa erikseen omasta linkistään.

Bussimatkalle on perjantaina klo 15.00 jäljellä enää 10 paikkaa. Sen jälkeen matka on loppuunmyyty.

Matkaan lähdetään Seinäjoen Matkakeskukselta sunnuntaina aamulla klo 8.30 ja väkeä otetaan kyytiin OmaSp Stadionilta klo 8.40. Autot ajetaan suoraan Sonera Stadiumille Pohjoispäädyn läheisyyteen ja bussit lähtevät ottelun jälkeen takaisin Seinäjoelle samaa reittiä. Autot ovat pelinaikana parkissa Mäntymäen kentällä.

Tervetuloa mukaan bussireissulle ja kannustamaan SJK voittoon kauden päätösottelussa!