123 456 7890

Kausi loppuu kaikkien Seinäjoen Jalkapallokerhon joukkueiden osalta tänä lauantaina, kun edustusjoukkueen vierasmatsin lisäksi Kakkosen Pohjoislohkossa pelaava Kerho 07 ja U19 SM-sarjaa pelaava SJK U19 päättävät kautensa kotiotteluilla Jouppilanvuoren tekonurmella.

Kummallakaan joukkueella ei ole otteluissaan kuitenkaan enää varsinaisesti mitään pelattavaa muuten kuin kunniasta.

Kerho 07 saa kunnian isännöidä Kokkolan KPV:ta Pohjanmaan paikalliskamppailussa, joka alkaa klo 14.00 ja SJK U19 jatkaa heti perään OLS:a vastaan samalla kentällä klo 16.00.

Molemmat joukkueet joutuvat varsin pienellä ringillä otteluihinsa, sillä sunnuntaina 6.10. klo 12.00, pelaa SJK Junioreiden B-junnut oman tärkeän kamppailunsa Ykkösessä Rovaniemellä ja sinne lähtee mukaan jo lauantaina kaikki nuorimmat pelimiehet noista joukkueista.

Kerho 07 on peluuttanut läpi kauden todella nuorta joukkuetta ja siten U19 on taas käyttänyt paljon nuorempia pelaajia juuri B-junioreista.

Molemmat joukkuueet saavat kuitenkin iskukykyiset ryhmät ja siten tavoitteena on molemmista voitot.

Kerho 07 auttoi alkukaudesta mm. Teemu Penninkangasta lyömään läpi uudella pelipaikalla laitapakkina, jolla mies onkin sitten loistanut koko loppukauden edustusjoukkueessa.

Pohjanmaan paikalliskamppailu Kerho 07 vs. KPV

Sekä Kerho 07:lla, että KPV:lla, olisi molemmilla mahdollisuus voitolla kohennella osakkeita Kakkosen Pohjoislohkossa, sillä KPV on kaksi pistettä Kerhon takana seitsemäntenä ja Kerho 07:lla on viidentenä olevaan Kokkolan GBK:hon vain pisteen ero.

Jos siis GBK sattuisi häviämään omassa ottelussaan TP-47:lle, nousisi tämän Seinäjoella pelattavan ottelun voittaja sarjassa heidän edelleen viidenneksi. Kerho 07 nousisi myös tasapelillä, sillä GBK:n maalisuhde on heikompi kuin kummankaan takana tulevan.

Kerho lähtee peliin parhaalla mahdollisella ryhmällä, joka selviää kuitenkin vasta kun on selvillä ketä pelaajia lähtee B-junioreiden matkaan ja keitä tarvitaan siten mukana SJK U19 ryhmässä.

Kerho 07 – KPV lauantaina 5.10. klo 14.00 Joupiskan tekonurmella.

Kokkolan Keskusurheilukentällä KPV oli niukasti parempi 2-1 luvuin tällä kaudella. Kuva tuon ottelun alkulämmöistä.

SM-sarja päätökseen.

Myös SJK U19 joukkueen ottelussa on jotain pelattavaa, sillä OLS on kuudentena SJK:n takana ja vain kahden pisteen päässä. SJK haluaa tietenkin pitää oululaiset takanaan ja viidennen sijan, mutta sitä parempaan ei ole mahdollisuuksia, sillä neljäntenä oleva Pallokerho Keski-Uusimaa, on jopa 9 pisteen päässä.

Tämän kauden SM-sarjan pronssimitalit on jo jaettu ja ne menee FC Kaarinalle. Ainoa taistelu käydään vielä Suomen Mestaruudesta, sillä sarjaa johtava TPS on on ennen viimeistä ottelua, vain pisteen päässä toisena tulevasta JJK:sta.

U19 SM-sarjasta ei tipu yksikään joukkue, vaan kaikki joukkueet osallistuvat suoraan talvella pelattavaan SM-Karsintasarjaan, johon mukaan tulee myös parhaat joukkueet Ykkösestä. Siten SJK:lla on mahdollisuus talvella raivata tie myös ensi kesän SM-sarjaan.

Osa joukkueen pelaajista siirtyy jo pysyvästi mukaan joka Kakkosen Kerho 07:aan tai jopa ensi kaudella Veikkausliigassa pelaavan SJK edustuksen riveihin.

SJK U19 – OLS U19 lauantaina 5.10. klo 16.00 Joupiskan tekonurmella.

Kuvassa maalia juhlivat Tuomas Lähdesmäki ja Jesse Sarajärvi, ovat molemmat vielä U19 joukkueen pelaajia, mutta silti ovat olleet jo isossa roolissa Kerho 07:n riveissä Kakkosessa. Lähdesmäki on vieläpä B-junnuikäinen vielä.