123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon Ykkösen kausi 2013 lähtee käyntiin viimein ensi lauantaina, SJK – PK-35 Vantaa ottelulla, Joupiskan tekonurmella klo 16.00.

Kaikkien aikojen Ykkösen kaudeksi julistettu sarja starttasi jo viime viikonloppuna, mutta SJK pääsee aloittamaan sen vasta nyt.

Sarjasta on povattu ennätystasaista ja kymmenestä joukkueesta jopa puolet on etukäteen ilmoittanut taistelevansa noususta Veikkausliigaan. Niin myös SJK ja sen lauantainen vastustaja PK-35 vantaa.

Ottelutapahtumasta onkin siten luvassa huikea ja koko päivälle on luvassa ohjelmaa, kun myös Seinäjoen Torilla tapahtuu ennen ottelua ja SJK tarjoaa sieltä bussikuljetukset suoraan kentälle.

Säidenhaltijakin näyttää tällä hetkellä suosivan ja lauantaille luvataan kenties kevään kauneinta päivää.

Nyt kannattaa kaikkien napata naapurit, sukulaiset ja kaveritkin mukaan ja lähteä katsomaan kahden huippujoukkueen kohtaamista.

Tehdään yhdessä Jouppilanvuoren kentän yleisöennätys!

SJK peleissä katsomot pullistelee, lauantaille odotetaan jopa kahta tuhatta ihmistä.

PK-35 Vantaa vastassa

Lauantaina SJK saa vastaansa PK-35 Vantaan ja joukkue tunnetaan valmentajansa Pasi Pihamaan johdossa joukkueena, jonka alkukausi on aina vahva, mutta loppukaudesta alkaa pisteiden menetys. Niin kävi viime kaudellakin, vaikka joukkue alkukaudesta näytti siltä että se on todellinen haastaja RoPS:n ylivoimalle. Tälle kaudelle PK-35 lähtee jälleen nousuhaaveet mielessä ja joukkuetta on vahvistettu nimekkäillä miehillä. Joupiskalla nähdään siten heti tärkeä kamppailu, kun kaksi nousua tosissaan havittelevaa joukkuetta kohtaa.

Viime kaudella SJK kohtasi PK-35 Vantaan kolmasti, kahdesti kotona ja kerran Vantaan upealla ISS Stadionilla. Kotona SJK voitti 2-1 ja 3-0 luvuin, mutta vieraissa PK-35 oli vahvempi luvuin 2-0.

Vantaalaiset antoivat melkoisen myrskyvaroituksen sarjan muille joukkueille omassa sarja-avauksessaan viime maanantaina, kun se kaatoi FC KooTeePeen 5-0 luvuin.
Uutena vahvistuksena joukkueeseen tullut Karim Benounes, entinen Algerian maajoukkuepelaaja, osoitti olevansa kova vahvistus tehden heti kaksi maalia ja suurimpana tähtenä oli John Weckström, joka järjesti kolme ensimmäistä osumaa ja viimeisteli itse neljännen. PK-35 johti jo 10 minuutin jälkeen ottelua 3-0 luvuin.

Toisaalta PK-35 Vantaa aloitti viime kaudenkin hurjalla 9-0 voitolla FC Hämeenlinnasta.
Vaikka joukkueen ringissä on edellä mainittujen lisäksi huippupelaajia, kuten Petri Oravainen, Antonio Inutile, Kim Raimi ja Konsta Rasimus, voi ryhmän kapea rinki ja loukkaantumiset haitata pitkässä kaudessa.

Tällä hetkellä ainakin Inutile on varmuudella sivussa lauantain kohtaamisesta.

Nimekkäiden pelaajien lisäksi vantaalaisten riveissä on TV:stäkin tuttuja kasvoja, sillä Voice of Finland ohjelmassa finaaliin asti edennyt Ikenna Ikegwuonu pelaa punamustassa paidassa hyökkääjänä.

Viime kaudella PK-35 Vantaa kaatui Seinäjoella kahdesti. Kuva 2-1 voitosta Joupiskan tekonurmelta.

SJK on valmiina

Me ollaan valmiit, olemme olleet sitä jo pitkään. Tietenkin prosessi jatkuu avauksen jälkeenkin ja kehitämme joukkuettamme edelleen kauden aikana. Mutta me olemme täysin valmiina ja mahtavaa että kausi viimein alkaa, toteaa SJK päävalmentaja Simo Valakari.

SJK todellakin on valmiina ja koko 30 miehen pelaajaringistä ainoastaan pitkään sivussa oleva Luis Fernando ja todennäköisesti pienempien loukkaantumisten takia kaksi ensimmäistä peliä missaavat Timo Tahvanainen ja Richie Dorman, eivät ole mukana ryhmässä, josta kokoonpano lauantaille valitaan.

SJK on treenannut todella kovaa koko talven ja työtä on tehty siten, että joukkue jaksaa koko pitkän kauden ja pystyy vielä syksyllä löytämään yhden ekstra vaihteen kilpailijoihin nähden.

Nousu Veikkausliigaan on tavoitteena ja siihen on kaikki mahdollisuudet.

SJK:n kauden piti startata jo viime viikonloppuna Helsingissä FC Viikinkejä vastaan, mutta Helsingistä ei löytynyt pelikelpoista kenttää tuolle päivälle ja näin SJK:n kauden avauksesta tulee samalla kotiavaus.

Lauantaina paljon tapahtumaa pelin lisäksi

YLE Urheiluruutu juhlistaa 50 vuotisjuhliaan isolla Tavataan Torilla -maakuntakiertueella ja tämä starttaa Seinäjoelta juuri tänä lauantaina.

YLE tekee lähetystä Seinäjoen torilta klo 11 – 14 ja paikalla on useita tuttuja TV-kasvoja, sekä urheilutähtiä. Mm. SJK Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong ja puheenjohtaja Raimo Sarajärvi on mukana lähetyksessä.

YLE tekee SJK:sta muutenkin pitkän jutun ja tulee kuvaamaan myös peliä.

Torille tulee myös iso videoskriini, jolta näkyy SJK maalikoosteita, haastatteluja ja muita videoita.

Yökerho Karman terassi aukeaa normaalista poiketen jo klo 12.00 ja siellä on tarjouksia luvassa SJK Kannattajat kortilla klo 14.00 asti.

Torilta SJK tarjoaa kaikille ilmaisen bussikuljetuksen kentälle, ja bussit lähtee klo 14.00, klo 14.20 ja klo 14.45.

SJK Juniorit marssivat ja tapahtumaa riittää kentällekin

Portit kentällä aukeavat klo 14.30, eli puolitoista tuntia ennen avauspotkua.

Samalla aukeavat myös kaikki kentän palvelut ja olutteltalla on tarjoukset samaan tapaan kuin viime kaudella, eli tuoppi on todella halpa ensimmäisen puolituntia, seuraavan puolituntia se on hieman kalliimpi ja lopulta puolituntia ennen avauspotkua se nousee normaaliin hintaan.

Myös kentällä on jättiskriini, johon tulee SJK haastatteluja, videoita ja SJK kannattajien lauluja yms.

Klo 15.30 SJK Juniorit marssivat koko joukolla peliin ja läpi kentän omille etukäteen varatuille paikoilleen.

Sisäänkulku peliin ja ennakkoliput

Sisäänkulku Joupiskan kentälle on ainoastaan kentän eteläpäädystä ja hyppyrimäen puoleiset portit on suljettuina yleisöltä.
Myös kuuluttamon takana oleva portti on varattu ainoastaan pelaajien ja henkilökunnan käyttöön.

Parhaat parkkipaikat löytyy Jääurheilukeskuksen alueelta ja sieltä on suora reitti eteläpäädyn portille.

Jääurheilukeskuksen parkkipaikoilta kulkee polku suoraan lipunmyyntipisteille.

Liput portilta:
12 � normaalihinta
8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

Liput ennakkoon:
SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

Ennakkolipunmyynti:
– Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

(HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!)

Tervetuloa viihtymään Jouppilanvuorelle ja viettämään kokonainen jalkapallon juhlapäivä Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa!