123 456 7890

Kasvojen pesu piristäisi

TP-Seinäjoen B-juniorit ovat sunnuntaina tilanteessa, jossa pienimuotoinen kasvojenpesu piristäisi kummasti. Eikä nyt puhuta suinkaan saunaillasta pelin jälkeen, vaan ihan matsista.

Joukkue on nimittäin hävinnyt kahdesti peräkkäin kompastuttuaan ensin Kuopion Palloseuraan Wallsportissa 2-0 ja sen jälkeen JJK:hon Säynätsalossa 3-1. Näin joukkue on vajonnut sarjataulukossa sijalle kuusi.

Sunnuntaina vastaan saapuva jyväskyläläinen FC Blackbird on sarjataulukossa pykälän ylempänä, mutta ainakin Palloverkon mukaan yhden matsin vähemmän pelanneena ja silti jo kuudessa pisteessä TP-Seinäjoen tavoin.

Tähän mennessä TP-Seinäjoki on kohdannut sarajatulukon kaksi heikointa ja kaksi parasta. Heoikoimmat kaatuivat helposti ja parhailta tuli pataan selvästi. Nyt olisi saatava peli kulkemaan ja pistetili karttumaan.

Sarjanousun voi unohtaa tässä vaiheessa, eli siitä ei kannata ottaa enää minkäänlaatuisia paineita. On aika epätodennäköistä, että KuPS tai JJK konttaisivat lopuissa otteluissaan niin, että joku painelisi niiden ohitse.

TP-Seinäjoki on jo kerran kuluvalla kaudella kohdannut FC Blackbirdin. Treenipeli Wallsportissa päättyi numeroihin 1-1, joten ennakkoon myös sunnun tain ottelusta on odotettavissa todella tasianen koitos.

Nuorten pruukilaisten on nyt kaivettava esiin se sama itseluottamus ja pelihuumori, jolla ikäluokan SM-sarjassa hyvin pelanneet GBK ja FF Jaro talvella kaadettiin.

Ottelu alkaa Joupiskalla sunnuntaina klo 13.00.