123 456 7890

Kastrati Kerhon testiin
Seinäjoen Jalkapallokerho saa testiin jo seitsemännen pelaajan joulukuulla. Viimeiset kaksi kautta HIFK:ssa pelannut Mergim “Gimi” Kastrati saapuu viikoksi valmentaja Christoffer Kloon katsastettavaksi 12. joulukuuta.

Helsingissä syntyneen 21-vuotiaan Kastratin sukujuuret johtavat Kosovoon, mutta mies on ihan paljasjalkainen stadilainen. Viime kaudella hän viimeisteli ykkösessä kolme maalia.

Pääsääntöisesti Kastrati on pelannut keskikentällä ja erityisesti keskikentän vasemmalla laidalla HIFK:ssa.

Kastrati oli mukana nostamassa HIFK:ta Ykköseen pelattuaan aikaisemmin ex-teepeeläisen, Jani Honkavaaran, alaisuudessa jo FC Viikingeissä.

Jalkapalloura alkoikin juuri vuosaarelaisten väreissä 8-vuotiaana. Sieltä hän siirtyi kolmeksi kaudeksi espoolaisen FC Kasiysin väreihin ja B-junnuiässä suuntana oli HJK. Kaudella 2008 “Gimi” oli Klubin A-junnujen paras maalintekijä. Kaudella 2009 hän pelasi siis FC Viikingeissä, mistä reitti vei HIFK:n väreihin Honkavaaran jalanjäljillä ja nyt nuorukainen hakee uusia haasteita uralleen.

Kastratin lisäksi Kerhon testiin ovat tulossa Tomas Karike, Jari Nikkilä, Sergei Korsunov, Joonas Pennanen, Johannes Mononen ja Janne Hosio. Sopimuksia Kerholla on valmiina ensi kaudelle 17 kappaletta.