123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi FC KooTeePeeta Seinäjoen Keskuskentällä pelattavassa Ykkösen kärkikamppailussa, ensi sunnuntaina 2.6. klo 18.30.

Loistavasti kauden aloittanut SJK johtaa sarjaa neljän pisteen erolla FC KooTeePeehen, eikä vastustajankaan viime ottelut ole huonosti menneet, sillä ensimmäisen pelin hävittyään KooTeePee on selvittänyt kaikki viisi seuraavaa tappioitta.

Huikea kärkikamppailu luvassa jälleen Keskuskentällä ja toivottavasti yleisökin löytää jälleen lehtereille edellisten pelien tapaan. Tämän ottelun jälkeen seuraava kotipeli pelataan vasta keskiviikkona 19.kesäkuuta, jolloin SJK isännöi FC Viikinkejä.

Tähän mennessä SJK:n kolmessa kotiottelussa on kuitenkin ollut mahtavat yleisömäärät, keskiarvon ollessa lähes 1600 katsojaa / peli. Ensimmäinen Keskuskentällä pelattu peli oli viime viikon lauantaina ja silloin paikalle tuli sarjaotteluiden yleisöennätys, eli 1900 katsojaa. Ehkä ensi sunnuntaina jo rikotaan maaginen 2000 raja?

SJK – FC KooTeePee sunnuntaina 2.6. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Meneekö sunnuntaina 2000 katsojan raja rikki Keskuskentällä?

FC KooTeePee uudessa komennossa

Pitkään FC KooTeePeeta valmentanut Janne Hyppönen sai vaihtua viime kauden päätteeksi entiseen FC Haka valmentaja Sami Ristilään.

Irlannin pääsarjassa, Drogheda Unitedin joukkuettakin valmentamut entinen huippupelaaja Ristilä, on luotsannut Kotkan pojat viimeisissä viidessä ottelussaan huimaan liitoon, sillä tappioita ei ole yhtään, sitten kauden avauspelin ja sarjassa joukkue on heti SJK:n takana toisena.

Monille tämä on jopa hienoinen yllätys, sillä KooTeePee heikkeni viime kauden päätteeksi usealla pelaajalla, kuten esimerkiksi juuri Seinäjoelle siirtyneellä Johannes Laaksosella.

Ristilä on kuitenkin saanut houkuteltua joukkueeseen uusia vahvistuksia ja juuri Laaksosta paikkaamaan keskikentän pelintekijäksi, hän palkkasi Viron pääsarjassa loistaneen Valeri Minkenenin. Inkeriläis-suomalainen Minkenen on Ristilän vanha pelikaveri FC Haka ajoilta ja mies onkin valmentajansa luottopelaaja uudessa FC KooTeePeessa.

Muita uusia tulijoita joukkueessa on virolainen maalivahti Kert K�tt, amerikkalainen keskikenttäpelaaja Kevin Sawchak ja englantilainen Josh Mulvany, joista jälkimmäisen pelaaminen sunnuntain ottelussa on kuitenkin vielä epävarmaa. Myös aiemmin talvella SJK:ssa näytillä käynyt Mikael Lähde on liittynyt joukkueeseen tämän kauden aikana.

Kovimmat vahvistukset kenties on kuitenkin gambialainen hyökkääjä Alasana Camara ja entinen MYPA puolustaja Toni Lindberg, joka teki paluun kotisuomeen vietettyään välivuodet Norjassa ja Uzbekistanissa jalkapalloa ammatiksi pelaten.

Ristilä on siis laittanut joukkueen täysin uuteen uskoon ja myös KooTeePeen perinteinen pitkäpallo isolle kärkimiehelle -pelityyli on saanut jäädä ja joukkue pelaa paljon rohkeammin palloa maatakin pitkin.

Seura on laittanut tavoitteekseen sarjanousun, tai ainakin halun olla mukana kärkikahinoissa. Alkukauden perusteella näille toiveille on myös tilausta.

Viime kaudella SJK ja KooTeePee kohtasivat kolmesti, molemmat voittivat yhden ja kerran pelattiin tasan. Pelit eivät mitään maalijuhlia olleet, sillä kolmessa ottelussa syntyi vain kaksi maalia. Kuva Keskuskentällä 0-0 päättyneestä pelistä.

SJK edelleen täydessä iskussa

Kerhon riveissä kaikki pelaajat ovat täydessä iskussa, eikä pelikieltoja ole. Viime ottelussa Richie Dorman sai taklauksen nillkaan ja hänet otettiin varotoimenpiteenä vaihtoon, mutta mies pystyy sunnuntaina kuitenkin pelaamaan normaalisti.

Tämän ottelun jälkeen Viron maajoukkueen mukaan lähtevä Gert Kams iski edellisessä ottelussa kaksi maalia ja nousi samalla koko sarjan maalipörssin kärkeen neljällä maalillaan. Tuo toinen maali Viikingit pelistä muutettiin kuitenkin pöytäkirjaan myöhemmin oman pelaajan maaliksi ja Kamsin maalisaldo tippui näin kolmeen.
Joka tapauksessa silläkin määrällä Kams on jaetulla Ykkösen maalipörssin kärkipaikalla, yhdessa toisen SJK pelaajan, eli Toni Lehtisen kanssa.

Toni Lehtinen on iskenyt jo kolme maalia tällä kaudella. Tuleeko sunnuntaina lisää?

Kamsin lisäksi loistavaa kautta pelaa tällä hetkellä myös Johannes Laaksonen, joka johtaa Veikkauspörssiä kuudella pisteellään ja hänelle ensi sunnuntain kamppailu on varmasti muita tunteikkaampi. Johannes on nimittäin juuri FC KooTeePeen kasvatti, eikä ole tätä ennen urallaan edustanut muita seuroja.

SJK haluaa tietenkin jatkaa voittoputkeaan tässäkin ottelussa ja voitolla Kerholla olisi sauma karata jopa seitsemän pisteen karkumatkalle sarjan kärjessä. Ensi viikolla kohdataan vieraskentällä kauden alla kovimmaksi haastajaksi nimetty FC Haka, eikä olisi pahitteeksi lähteä siihen otteluun hyvässä etulyöntiasemassa.

Joka tapauksessa kova peli on tulossa tänä sunnuntainakin ja varmasti myös hyvätasoinen kamppailu. Seinäjoen Keskuskenttä on unelmakunnossa ja se mahdollistaa molempien joukkueiden pelitavan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kärkikamppailu, SJK – FC KooTeePee Keskuskentällä klo 18.30.
Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00.

Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon ja viihtymään Keskuskentän tunnelmaan!

SJK hyökkääjä Kim Palosaari toivottaa avosyli kaikki katsojat tervetulleeksi Keskuskentälle.

Sisäänkäynti ja ennakkoliput

Sisäänkäynti Keskuskentälle sekä lipunmyynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä aurinkokatsomon puolelta eteläpäädyn kulmasta, pesäpallostadionin puolelta.

Parhaat parkkipaikat löytyy myös pesäpallostadionin puolelta, sillä pääkatsomon takana tilaa on rajallisesti.

Liput:
12 � normaalihinta.
8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %?

Ennakkolipunmyynti:
– Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!

SJK Uutiset 19 / 2013

Seinäjoen Jalkapallokerho valmistautui sunnuntaina 2.6. pelattavaan kärkikamppailuun FC KooTeePeeta vastaan. SJK Mediatiimi kävi jälleen treeneissä jututtamassa päävalmentaja Simo Valakaria ja pelaajia Timo Tahvanainen sekä Johannes Laaksonen.

Tästä katsomaan: