123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon mukana on koko kuluneen viikon ollut viisi testipelaaja ja nyt mukaan saatiin vielä kaksi lisää, kun Suomen ikäkausimaajoukkueet läpikäyneet laitapelaajat Alban Ferati ja Mikael Lähde tulivat mukaan.

Vuonna 1991 syntynyt Alban Ferati tulee Seinäjoelle Turun Palloseurasta. Hän on edustanut urallaan TPS:n lisäksi myös FC Interin junioreita. Kuten nimestä voi päätellä, miehen juuret ovat lähtöisin Albaniasta, mutta Ferati itse on täysin suomalainen ja hän on edustanut Suomea nuorisomaajoukkueissakin. Peliaikaa on tullut TPS:n farmiseura Å;IFK:n riveistä Kakkosessa ja siellä on kertynyt kahdessa kaudessa yhteensä 46 ottelua ja maaleja näissä 19. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki TPS paidassa HJK:ta vastaan kaudella 2011. Alban Feratia on kuvailtu tulevaisuuden hyökkääjälupaukseksi ja vaarallisimmillaan hän on mies miestä vastaan tilanteissa.

Vuonna 1993 syntynyt Mikael Lähde tulee mukaan FC Hongan riveistä. Hän pelasi vielä kaudella 2011 Pallohongassa Kakkosta, mutta viime kaudella kertyi vastuuta myös liigassa FC Hongan paidassa. Hän on hyvä harhauttelija ja raamikas laitahyökkääjä. Nuoresta iästään huolimatta Lähde pelasi jo 12 liigaottelua kaudella 2012 sekä lisäksi kuusi Liigacupin peliä. Maaleja näissä ei kuitenkaan ehtinyt syntyä. Kakkosessa Pallohongan paidassa niitä sen sijaan on kertynyt 21 kappaletta. Hän kuuluu myös Suomen U19 Maajoukkueeseen.

Molemmat pelaajat ovat Kerhon mukana ensi keskiviikkoon asti, jonka jälkeen SJK jää joulutauolle ja treenit jatkuvat täydellä teholla tammikuun 7. päivästä alkaen. Myös loput ulkomailla lomailleet sopimuspelaajat liittyvät mukaan tuolloin.
SJK kohtaa Seinäjoella Wallsport areenassa perjantaina 18. tammikuuta Vaasan Palloseuran.

Ennakkoilmoituksen mukaan Suomen Palloliitto tiedottaa ensi keskiviikkona Liigalisensseistä. SJK on Palloliiton pyynnöstä jättänyt virallisen liigahakemuksen ja jos joku Veikkausliigajoukkue jostain syystä jäisi ilman lisenssiä, on SJK ensimmäisenä joukkueena jonossa jos liigaa täydennetään.