123 456 7890

Kerho 07 matkustaa Vaasaan, Kakkosen pohjoislohkon paikalliskamppailuun Vasa IFK:ta vastaan.
Ottelu pelataan tänään torstaina, 4.7. klo 20.00 Hietalahden jalkapallostadionilla, Vaasassa.

Sarjassa kohtaaminen on joukkueille toinen, sillä ensimmäisellä kierroksella pelattiin Seinäjoella toukokuussa 0-0 tasapeli. Joukkueet kohtasivat myös talvella kahdesti treenipelin merkeissä, molempien kotihallissa. Wallsport areenalla Kerho 07 oli vahvempi 2-1 luvuin, mutta Botniahallissa pelattiin tasapeli 2-2 luvuin.

Todella tiukkaa on näiden kahden kohtaamiset tähän mennessä ollut, vaikka ennen kauden alkua VIFK laskettiin koko sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin.

VIFK sarjakakkosena

Sarjassa Tomi Kärkkäisen valmentama VIFK on tällä hetkellä toisena, vain pisteen päässä lohkokärjessä olevasta FC YPA:sta. VIFK on tosin pelannut kaksi ottelua enemmän.

VIFK:n tavoitteena kaudelle on ollut sarjanousu Ykköseen ja joukkuetta vahvistettiin kovilla pelaajilla, ja jo kauden alettuakin, mukaan liittyi viime kaudella SJK edustuksessa pelannut Christian Sund.
Ylivieska on tähän menessä kuitenkin osoittautunut liian kovaksi sarjassa.

Misään tapauksessa mahdollisuuksiaan VIFK ei ole menettänyt, vaan kynsin ja hampain pisteistä taistellaan ja Kerho 07:aa vastaan onkin joukkueella paljon näytettävää.

VIFK tosin nappasi jo talvella maukkaan seinäjokelaispäänahan, kun se tiputti Suomen cupissa SJK edustuksen 1-0 tuloksella kotihallissaan.

Kova peli on tiedossa varmasti tälläkin kertaa, mutta Kerho 07 omaa mahdollisuudet yllätykseen.

Nyt VIFK:ssa pelaava Christian Sund kantoi SJK:ssa välillä jopa kapteeninnauhaa.

Kerho 07 ehjänä matkaan

Edellisessä ottelussa Keskuskentällä, PK-37:aa vastaan Kerho 07 päätyi tasapeliin. Tuossa ottelussa Kerholla oli täysin kotimainen kokoonpano ja mukana peräti 7 omaa junioria.
Sarjassa Kerho on viidentenä ja voitolla se voisi nousta jopa neljänneksi, ohi TP-47:n.

Kerho 07 on peluuttanut koko kauden Kakkosessa erittäin nuorta kokoonpanoa ja kokeneista pelaajina ainoastaan Mikael Muurimäki ja Ville Ylinen, ovat pelanneet säännöllisesti.

Valmistelevista treeneistä paljolti riippuu, ketä lähtee nyt mukaan Vaasaan. Mukana ei saa ainakaan pelata pelaajat, jotka olivat edustusjoukkueen mukana Kajaanissa viime sunnuntaina. Kerho 07:n Sami Viljanen, ajettiin ulos kahdella keltaisella edellisessä ottelussa, eikä hän näin ole pelikelpoinen VIFK:ta vastaan.

Muita pelikieltoja ja uusia loukkaantumisiakaan ei ole.
Kerho 07 pääsee siten jälleen nuorella ja ehjällä kokoonpanolla matkaan.

VIFK – Kerho 07 torstaina 4.7. klo 20.00 Hietalahden stadionilla.

Kuvassa maalia edustuksen paidassa tuulettava Kim Palosaari, iski maalin myös edellisessä PK-37 ottelussa Kerho 07:lle.