123 456 7890

Jyriseekö MC Wallhill jo avauksessa?
Seinäjoen Jalkapallokerho aloittaa lauantaina kautensa Kokkolassa GBK:n vieraana Kipparihallissa pelattavassa Kakkosen Lohko C:n ottelussa.

Yksi suuri mielenkiinnon kohde on se, jyriseekö “MC Wallhill”, eli 22 poikien maaotteluakin pelannut seinäjokelaiskasvatti Mikael Muurimäki heti avauksessa viime kauden seuraansa vastaan. Viime kaudella “Mikki” pyssytti Marianne-paidoille 10 osumaa Kakkosessa ja nyt toivotaan lisää maaleja kotikaupungin seuralle.

“Emmä tiiä. Jos syöttelisin ja liekkeihin päässyt Juha “Etsku” Etelä-Aho tekisi maalit?”, kuittaa Muurimäki kysymyksen myöntyen kuitenkin hieman.

“Jos saisi pari maalia tehtyä GBK:n verkkoon, niin olisihan se hienoa. Sääli, että ottelut ovat näin päin. Olisi ollut mukava aloittaa kotona
hyvissä olosuhteissa ja pelata kesällä hyvällä nurmella Kokkolassa. Nyt pelataan Kipparihallin huonolla alustalla ja kesällä täällä Keskuskentällä, joka on ihan p…stä”, manaa “Mikki”.

Kerhon pelaajisto on asettanut rohkeasti tavoitteekseen nousun. Kuulostaa rohkealta, mutta…

“Kyllä meillä saumat on, jos porukka pysyy terveenä. Materiaali vain on niin kapea, että jos parikin avainpelaajaa loukkaantuu, niin se on moro”, tiivistää Muurimäki tunnelmat.

Tunnelmasta Kipparihallissa tuskin tulee olemaan puutetta. Kerho saa taatusti kovaäänisen kannustuksen Kokkolassa, sillä paikalla on valmiiksi pari TP-Seinäjoen junnujoukkuetta ja matkaan lähtee myös Kloppeja noin 40 kappaletta. Kävi ottelussa miten tahansa, Kipparihalli kaikuu kun
seinäjokiset tulevat!