123 456 7890

Jylppy odottaa arpaa

Seinäjoen Jalkapallokerhon Jyri Hietaharju odottaa innolla Suomen Cupin arvontaa.

Maireita cup-muistoja mieheltä on turha kysellä, mutta jotain eksoottista on tullut kuitenkin koettua.

– Ei niitä hyviä muistoja kyllä kauheasti ole. Yleensä lähdettiin lauluun aika lailla nopeasti. Yhden kerran taidettiin pudota jopa Kolmosen Norrvalla FF:lle, harmittelee “Jylppy” ja tilastot vahvistavat, että niin todellakin kävi vuonna 2003, jolloin isäntäjoukkue NFF pudotti VPS:n numeroin 3-2.

– Toisaalta ihan hilpeää oli pelata Äänekoskella FC KeiteleJazzia vastaan, joka oli myös Kolmosesta. Siellä nurmikkoa ei ollut leikattu toviin ja se oli suurinpiirtein puolisääreen, naurahataa keskikentän pelintekijä muistellessaan cup-matseja.

Suomen Cupin 5. kierroksella joukkueita on mukana 40, joista neljä tulee Veikkausliigasta. Varmaa on vain se, että FC Lahti on yksi näistä neljästä.

– Itse toivon mahdollisimman kovaa matsia kotikentälle. Liigajoukkue tai hyvä Ykkösen jengi olisi paras juttu, koska kaikki ne on voitettava, jos haluaa pärjätä. Kesän aikana tulee bussissa kyllä istuttua aika paljon, eli siinä valossa kotipeli olisi mukava juttu, jatkaa “Jylppy”.

On mahdollista, että Hietaharjun edellinen seura, VPS pullahtaa mukaan, vaikkei se välttämättä todennäköistä olekaan.

– Olisi tosi hieno pelata VPS:aa vastaan cupissa. Sen uskallan luvata, että me antaisimme erittäin hyvän vastuksen heille, vaikka siellä toki paljon hyviä pelaajia onkin, lisää pelimies ja lähtee treeneihin odottelemaan arvonnan tulosta.