123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatio on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun sekä yhdysvaltalainen Justin Moose että oman kaupungin kasvatti Ville Ylinen jatkavat pelaamista mustapaidoissa. Molempien sopimukset kattavat kauden 2013.

Ville Ylinen on sopimuksen myötä myös ensimmäinen sopimuspelaaja Kakkoseen nousseeseen ja nykyään Kerho 07 nimellä kulkevaan reservijoukkueeseen. Pitkän uran Seinäjoen lisäksi mm. Vaasan Palloseurassa tehnyt 29 vuotias Ylinen on merkittävä pelaaja Kerho 07:n pääosin nuorista omista kasvateista koostuvalle joukkueelle. Kokenut keskikenttäpelaaja tai laitapuolustaja pelasi viime kaudella 14 Ykkösen ottelua ja urallaan hän on pelannut 28 Veikkausliiga ottelua.

– Villelle on luvassa iso rooli Kerho 07:n joukkueessa ja hän on tärkeänä esikuvana mukana oleville nuorille pelaajille. Ei vain kentällä vaan joka osa-alueella, myös kentän ulkopuolella, valottaa Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen.

– Fantastista että Ville päätti jatkaa uraansa meidän kanssa. Hänen asenteensa ja ammattimainen otteensa tulee olemaan tärkeä juttu joukkueelle ja nuorille pelaajille, kommentoi urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong

Kerho 07 ringissä on omien junioreiden lisäksi kymmenkunta kokeneempaa pelaajaa, joiden kanssa sopimusneuvotteluja käydään lähiaikoina. Kerho 07 pelaa ensimmäisen treeniottelunsa 1. helmikuuta Wallsport areenassa ja vastaan astuu silloin Närpiön Kraft.

Justin Moose (kuvassa pallon kanssa) jatkaa Kerhossa.

Justin Moose tuli edustusjoukkueeseen viime kauden alussa HJK:n kautta. Alkukaudesta sitä oikeaa pelipaikkaa ei tahtonut löytyä ja miestä peluutettiin välillä jopa hyökkääjänä. Loppukaudesta Simo Valakarin alaisuudessa, taitava ja erinomainen syöttelijä kuitenkin oli joukkueen parhaimpia keskikenttäpelaajia ja pelipaikka löytyi pääosin keskikentän keskeltä pelintekijänä. Paikka sopi Mooselle hyvin ja tulostakin syntyi.

Wake Forestin kasvatti, Statesvillessä Norh Carolinassa vuonna 1983 syntynyt Justin Moose, on urallaan pelannut mm. 50 ammattilaissarja MLS:n ottelua D.C. Unitedin ja Vancouver Whitecapsin riveissä sekä Thaimaan pääsarjaa yhden kauden verran.
Otteluja viime kaudella Ykkösessä kertyi 24 kappaletta ja maaleja näissä yksi.

– Moose tuo joukkueeseen taas lisää ammattimaisuutta ja pelillisesti hän sopii hienosti meidän tapaamme pelata. Tärkeä jatkosopimus, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari.

– Justinilla oli vahva loppukausi Simon alaisuudessa ja olemme varmoja että hän jatkaa samaan malliin ja näyttää meille vielä enemmän tulevalla kaudella. Meillä on nyt loistava sekoitus erityylisiä pelaajia kilpailemassa keskikentän pelipaikoista, toteaa urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

SJK:n edustusjoukkueella on nyt kasassa 16 sopimuspelaajaa kaudelle 2013.
SJK Kohtaa perjantaina Vaasan Palloseuran harjoitusottelussa Wallsport areenassa klo 18.00.