123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho saa uuden pelaajavahvistuksen, kun espanjalainen Josu� Currais Prieto, liittyy joukkueeseen.

Tämän vuoden helmikuussa vasta 20 vuotta täyttänyt, Josu� Currais Prieto, joka käyttää yleisesti vain taitelijanimeä Josu, on vasemman laidan pelaaja ja SJK:ssa hän saa pelinumerokseen 25.

Todella taitava ja pallovarma Josu, on huippuseura FC Barcelonan junioriakatemian kasvatti ja hän on pelannut myös Espanjan U17 maajoukkueessa neljä ottelua. Aikuisten tasolla pelejä on kertynyt Espanyolin reserveissä ja UE Olotin joukkueessa.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa tämän kauden ja sopimuksessa on optiot tulevista vuosista. Hän on treenannut SJK:n mukana jo kaksi viikkoa ennen sopimuksen syntymistä ja Josu on pelikelpoinen SJK – AC Kajaani ottelussa.

Josu on espanjalaisen jalkapallomyllyn läpikäynyt nuori pelaaja, joka ajattelee peliä molempiin suuntiin ja omaa poikkeuksellisen vaarallisen vasemman jalan. Hän pystyy pelaamaan koko vasenta laitaa paikalla kuin paikalla tai keskikentän keskellä, joten hän tuo meille jälleen yhden loistavan vaihtoehdon, kommentoi Simo Valakari uutta valmennettavaansa.

Hienoa että Josu, nuori ja erittäin lupaava pelaaja, valitsee SJK:n kehittyäkseen edelleen jalkapalloilijana, jatkaa Valakari

On mahtavaa että seuran omistajat tukivat meitä tässä hankinnassa. Josu on pelaaja joka tuo entistä enemmän taitoa ja pelisilmää joukkueeseen. Olen varma että hän tuo meille paljon iloa puhkoessaan vastustajan puolustuksia vasemman jalan syötöillään, kommentoi Josun hankintaa urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong

SJK kohtaa torstaina 9.5. klo 17.00 alkavassa Ykkösen ottelussa nousijajoukkue AC Kajaanin ja uusihankinta Josu on tuossa ottelussa jo mukana. Ottelu pelataan Seinäjoella Jouppilanvuoren tekonurmella.