123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho espanjalainen keskikenttäpelaaja Josu Currais, joka on parhaillaan näytillä Englannin Championshipissä pelaavassa AFC Bournemouthissa, pelasi keskiviikkoiltana Readingiä vastaan pelatussa suljettujen ovien harjoitusottelussa 90 minuuttia ja iski myös 2-0 loppuluvut kotijoukkueelle.

Josun maali oli kuin toisinto viime kaudella vieraspelissä KooTeePeeta vastaan syntyneestä, mutta nyt vain vastakkaiselta puolelta. Josu pujotteli Readingin puolustajat ja ampui pallon takakulmaan, ohi maalivahdin vasemman puolen.

Josu oli tänään joukkueensa parhaimmistoa ja maalinsa lisäksi hän tykitti myös komean kaukolaukauksen, joka kimposi molempien pystypuiden kautta harmittavasti takaisin kentälle.

Josu oli viime kaudella myös SJK:n parhaimmistoa ja hänet palkittiin Palloliiton Captain’s Ball gaalassa Ykkösen Vuoden Pelaajana.

Englannissa on parhaillaan menossa maajoukkuetauko, joten joukkueet pelaavat harjoitusotteluita pitääkseen miehistön vireessä ja antaen myös peliaikaa vähemmän pelanneille.

Englannissa Josu on viihtynyt nyt yhteensä kolmisen viikkoa ja tämä ottelu oli hänen ensimmäinen Bournemouthin paidassa. Josu kävi myös välillä kotikaupungissaan Barcelonassa lomalla.

Josu palaa kuitenkin Seinäjoelle jälleen parin viikon päästä, kun SJK aloittaa treenauksen joulukuun alussa.
SJK:lla on sopimus Josun kanssa ensi kaudesta ja jos Bournemouth haluaa miehen pysyvästi, saa SJK hänestä siirtokorvauksen.

Aikaisintaan siirto voisi syntyä tammikuussa, kun kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa.