123 456 7890

Jos tuet Kerhoa niin huuda SJK!
Musta tuntuu.. että mä kerron teille millasta on seurata jalkapalloa Klopittarena Kloppien joukossa. Alunperin siinä tais käyä niin, että mut pakotettiin Keskuskentälle, vaikka hyvin sekin mies ties, että moon pesispitäjästä kotosin.. Mutta eihän siinä sitte auttanu ku ottaa normaali naisen lähestymistapa tähänkin asiaan ja tuumata, että “onneks mä en ymmärrä tästä yhtään mitään” vähän niinku auton huolto jotta saahaan mies tekemään se. Huolestuttavaa kuitenkin on kahen kauden jälkeen, että saadessani pyynnön kirjotella jotain tänne, ensimmäinen lause oli “mutta enhän mä ymmärrä futiksesta mitään.”

Myönnän nyt kuitenkin, että kyllä mä taidan ruveta jo ymmärtämään. Pakkohan se on 😉 Olin aiemmin käyny seuraamassa Hyllykallion Myrskyn huippufutista ja siellä kentän laidalla mun parhaat ohjeet oli, että “aja niitten päälle, kyllä ne väistää!”. Tätä mä oon tainnu hokea vielä tälläkin kaudella.. Mut hei eikse muka oo niin, että isompi massa voittaa?! Musta olis selvästi voinu tulla valmentaja. Mun mielestä tällä olis päässy jo pitkälle. Kaiken lisäks mun mielestä hyökkääjiä pitää sanoa kipittäjiks. Tai et jos ei osaa kipittää ni ei voi olla hyökkääjä. Oon jotenkin ihastunu kaikkiin hyökkääjä-kipittäjä-miehiin. En siis silleen.. vaan sen nopeuden ja ketteryyden ja vauhin takia. On varmaan tosi siistiä pystyä juoksemaan het ku joku pieni eläin. Kaikki hyökkääjät on mun idoleita. Terkkuja!

Klopittaria on muitakin kuin pelkästään minä. Vaihtelevalla menestyksellä ollaan paikalla ja ainakin on olemassa yks Klopitar, joka omaa vähän enemmän futistaustaa ku minä ja yleensä se tietää peleissä muutakin ku sen missä ne hyökkääjämiehet on menossa. Tää toinen Klopitar houkutteli mut viime keväänä futisreeneihin ja voitteko kuvitella.. se oli mahtavaa!! Sain ite kokeilla onko se nyt oikeasti niin helppoa vaan ottaa ja ajaa jonku päälle kentällä.. Nyt vanhempana ja viisaampana voisin todeta, että vaatii harjottelua ainakin multa.

Menneellä kaudella muistasin nähneeni pari aika upeaa maalia. Niitä lisää, kiitos! Välillä oli myös vauhtia tarpeeks ? Lapuan reissu oli tietysti aika huikea.. se on aina jännittävää ku naapuripitäjät sotii. Mutta yhtä asiaa mä en edelleenkään jaksa ymmärtää seinäjokisessa yleisökulttuurissa. Sillon ku Klopit laulaa, että “jos tuet Kerhoa niin nouset seisomaan, tue Kerhoa ja kätes yhteen lyö, jos tuet Kerhoa niin huuda SJK” ni miksei ketkään muut nouse seisomaan, lyö käsiä yhteen eikä huuda SJK?! Mikä hitto teitä vaivaa? Sillon ku sanotaan ni sillon ois paree kans tehä! Ei me huvikseen niin lauleta! Kattokaaki, että ens kesänä tajuatte. Vai haluatteko te oikeasti olla niinku seinäjokiset ja nurmoolaaset omissa pesiskatsomoissaan eli just yhtä hiljaa ku kirkossa olis..?

Ens kaudesta sen verran, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaan! Ja sit semmonen Klopitar-toive.. Voisko ne miehet vaikka vaihtaa useammin paitoja siellä kentän laidalla? 😉 Mutta niin, maaleja, aurinkoisia kelejä, hyväntuulisia pelaajia ja hyvä meininki katsomossa.. mikä sen parempaa?

Kiitos siis menneestä kaudesta ja onnea tulevalle!

Mari
…on klopitar…