123 456 7890

JJK A-junnujen vieraaksi
Viime kaudella SM-sarjassa tutuksi tullut Jyväskylän Jalkapalloklubi saapuu sunnuntaina Seinäjoen Jalkapallokerhon A-junioreiden vieraaksi Wallsport Areenaan.

Molemmat joukkueet pelaavat SM-sarjassa, eli siinä mielessä mittari on kovin tähän mennessä koetuista. Sekä KPV, että VIFK, jotka Kerho on kahdessa ensimmäisessä pelissään onnistunut kaatamaan pelaavat Ykkösessä.

Ottelun lähtökohdat eivät Kerhon kohdalta ole järin mairittelevat, sillä Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren valmentamasta ryhmästä on näillä näkymin melkoinen rypäs sivussa sairastelujen vuoksi.

– Toisaalta tämä antaa meille ihan hyvän sauman antaa peliaikaa kaikille. Pojat ovat treenanneet hyvin ja ansaitsevat minuutteja, tiivisti Peltonen ajatusmaailman matsin aattopäivänä.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Kerho on tosiaankin ottanut voitot tililleen. Ensin sai KPV tylyä kyytiä numeroin 5-0, mutta seuraavaksi vastaan tullut VIFK oli jo pari piirua haastavampi nippu ja lukemat kirjattiin kotijoukkueelle vain 3-2.

Maalitykkeinä kahdessa ensimmäisessä ottelussa ovat hääränneet kahdesti osuneet Taavi Ahopelto ja Tommi Kukila, sekä kertaalleen maalanneet Jesse Jääskeläinen, Akseli Metsä-Ketelä, Eetu Takala ja loukkaantuneena oleva Teemu Penninkangas.

JJK puolestaan on pelannut vasta kerran. Joukkue startasi talvikauden treenipelinsä tänään lauantaina kaatamalla Lahden Suurhallissa FC Reippaan tyrmäysnumeroin 3-0. Vastaan saapuu siis erittäin laadukas nippu ja luvassa onkin kovin koitos tähän mennessä.

Viime kaudellahan joukkueet saivat hieman tuntumaa toisistaan Seinäjoen Keskuskentällä Kerhon pystyttyä puristamaan 2-1 -voiton tiukan taistelun jälkeen. Kotijoukkueen osumista vastasivat Robert Fors ja pilkulta viimeistellyt Miika Korpela. Vieraiden kavennuksen viimeisteli kahdeksan minuuttia ennen loppua Juuso Haapasaari.

Sunnuntain matsi alkaa n. klo 13.30 Wallsport Areenassa. tervetuloa seuraamaan jälkikasvun otteita.