123 456 7890

Kakkosen C-lohkon Pohjanmaan paikallinen päättyi 2-2 tasapeliin, kun SJK U23 menetti johdon muutama minuuttia ennen loppua. SJK U23 hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa ja oli pallollisesti vahva. Toisen jakson alussa se meni 2-1 johtoon ja olisi voinut lisätä johtoa pariinkin otteeseen, jolloin peli olisi ollut selvä. JBK kuitenkin pääsi peliin mukaan ja se painosti kovaa kotikentällään, onnistuen lopulta tasoittamaan hieman ennen loppua vastahyökkäyksen päätteeksi. SJK U23 teki kaksi hienoa maalia ja lähtee tasapelin myötä pienelle Juhannustauolle. Pelit jatkuu sunnuntaina 1.7. kun OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi JS Hercules Oulusta. Ottelu alkaa klo 15:00 ja SJK:n kausikorteilla pääsee sisään. Liput ovelta 5 €.

JBK – SJK U23 2-2 (1-1)

1-0 35 min Anton Kass
1-1 40 min Aleksi Pöntinen
1-2 48 min Joonas Lepistö
2-2 89 min Antti Palohuhta

Meillä oli maalipaikkoja useampaankin maaliin kuin näihin kahteen. Molemmat olivat kyllä hienoja maaleja. Ensimmäisella jaksolla ennen sitä meidän osumaa, meillä oli pari hyvää paikkaa ja 2-1 tilanteessa oli niin ikään kaksi hyvää paikkaa. Meidän olisi pitänyt vain se kolmas maali tehdä ja tappaa se peli. Sitten tuli harmittava lipsahdus ja pallonmenetys omassa päässä, mistä kaveri rankaisi. Harmittavaa tietenkin se että tuli aivan lopussa. Oltiin huolimattomia pallon kanssa ja menetettiin se. Siitä vastahyökkäys ja pallo maaliin, kommentoi SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

Ensimmäinen jakso oli meiltä oikein hyvä, lukuunottamatta sitä heidän maaliaan. Muuten se oli oikeasti hyvää ja peli oli kontrollissa. Pystyttiin hyvin pitämään palloa ja luomaan maalipaikkoja. Samoin toisen jakson alku oli hyvää, mutta 2-1 maalin jälkeen JBK alkoi samaan otetta. Toisen jakson loppua kohden meidän pelaaminen selkeästi heikkeni. Varsinkin pallollinen peli ja oltiin siinä enemmän puolustuskannalla. Mutta vieraspiste on piste ja siihen on tänään tyytyminen. Paremmalla viimeistelyllä olisi ehkä voinut olla vähän enemmänkin pisteitä, jatkaa Uotinen.

Meillä on nyt Juhannuksena hetken vapaata ja tiistaina jatketaan taas. Tulee nyt pidennetty viikonloppuvapaa ja ihan hyvään paikkaan tulee tauko, sillä aika raskaita on ollut nämä viime viikot. Nytkin oli taas kaksi peliä lyhyen ajan sisään. Vieraspelejä ja pitkiä matkoja. Niin nyt saadaan vähän latailla akkuja ja taas 1.7. on Hercules ja yksi kierros on täynnä. Ollaan kaikki vastustajat sitten nähty mitä tässä sarjassa tulee, päättää Uotinen.

SJK U23: Severi Ikäheimo MV, Oskar Pihlaja, Ville Pajula, Alex Kivimäki (68’ Sami Viljanen), Aleksi Pöntinen (78’ Joonas Kuivalainen), Joonas Lepistö, Janne Tuohisaari, Nicolas Kotamäki, Jaakko Vihanta (83’ Tuomas Rintamäki), Joonas Vesaaja ja Diego Martins.