123 456 7890

Jatkaako TP kärjessä?
TP-Seinäjoen B-juniorit ottavat lauantaina kotikentällään mittaa Närpes Kraftista ikäluokan Ykkösen Lohko C:n kamppailussa, joka pelataan Keskuskentällä.

Kotijoukkue on aloittanut syyskauden mallikkaasti ja on sarjan kärjessä kuuden pelatun kierroksen jälkeen voitettuaan viisi matsia ja pelattuaan VIFK:n kanssa maalittoman tasapelin vieraissa.

Tomasz Arceuszin valmentama ryhmä kapusi sarjan kärkeen kaatamalla puhtaan pelin GBK:n viime viikonloppuna Kokkolassa Aleksi Ahteen osumalla 1-0 (0-0). Voitto oli todella arvokas, sillä jo talvikaudella nähtiin, että GBK on erittäin vahva joukkue tähän sarjaan.

Ehkä Kokkolasta on sen verran pitkä Palloliittoon, että tulosta ei ole vielä ehditty päivittää ja näin SPL:n sivuilta löytyvä sarjataulukko ei liioin ole ajan tasalla.

Vieraaksi saapuva Närpes Kraft puolestaan aloitti syyskauden ottelut todella aivan loistavasti kaataen ensin vieraissa FC YPA:n 3-2 ja heti perään VIFK:n 2-1. Sen jälkeen GBK haki pinnat Närpiöstä numeroin 1-0 ja PK-37 lukemin 3-1. JJK oli vahvempi kotonaan numeroin 4-0 ja OLS/3 voitti Mosedalissa 2-0.

Näiden tulosten myötä närpiöläiset ovat sarjataulukossa sijalla kahdeksan kuuden pisteensä turvin.

Kevätkierroksella sarjanousijana esiintynyt Kraft sijoittui lopullisessa taulukossa seitsemänneksi.

Huomionarvoista TP-Seinäjoen otteissa on syyskierroksella ollut se, että joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana jokaisessa ottelussaan. Yhteensä syyskierroksella on takana jo 480 minuuttia nollaa TP-Seinäjoen päädyssä ja se on todella huikea suoritus.

Samaan aikaan joukkue on takonut 16 maalia vastustajien verkkoon yhdeksän eri pelaajan toimesta, eli tulivoima on jakautunut oivallisella tavalla. Veli-Pekka Pajula ja Akseli Metsä-Ketelä ovat kumpikin viimeistelleet kolme maalia, Antti Viidan, Joonas Kuivalaisen ja Henri Huillan kunkin osuttua kahdesti. Eetu Takala, Jesse Jääskeläinen, Jesse Sarajärvi ja Aleksi Ahde ovat jokainen osuneet kertaalleen.

Viikonlopun kierroksella pelataan kärjen osalta erittäin tärkeitä otteluita, sillä kakkosena oleva JJK kohtaa lauantaina vieraissa piristyneen VIFK:n ja GBK puolestaan vierailee OLS/3:n luona sunnuntaina. Sarjassa neljäntenä oleva FC Blackbird puolestaan matkustaa Iisalmeen PK-37:n vieraaksi. TP-Seinäjoen langanohut pisteen johtomarginaali sarjan kärjessä saisi toki kasvaa, mutta joka tapauksessa joukkueen on itse selvitettävä Kraft omalla pelillään pitääkseen piikkipaikan hallussaan.

Ottelu alkaa klo 15.00 Keskuskentällä. Tervetuloa kannustamaan nuoria pelimiehiä!