123 456 7890

SJK on toiminut koko elinkaarensa ajan luomalla kansainvälisiä yhteyksiä ja toinen tärkeä asia on ollut antaa yhteistyökumppanuuksille lisäarvoa. Näihin ovat kuuluneet sekä pelaaja- että valmentajarekrytoinnit ja heidän tuomisensa lähelle paikallista yrityselämää.

Kaikki nämä ovat vaikuttaneet siihen että seura sai viime joulukuussa Member of Global Family Award –palkinnon, joka puolestaan toi yhteyden Uni Papua-nimiseen hyväntekeväisyysjärjestöön. He toimivat Indonesiassa ja tämän yhteistyön puitteissa Seinäjoella vierailee Indonesian suurlähettiläs Wiwiek Setyawati Firman lauantaina 20 elokuuta.

SJK sai neuvoteltua hänen ohjelmaansa noin tunnin pituisen esitelmän, jossa hän kertoo yrityksille kauppa- ja vientimahdollisuuksista Indonesiaan. Yhteistyö E-P Kauppakamarin kanssa auttoi saamaan päivään luennoitsijaksi Indonesian kaupan asiantuntijan Kaj Suomelan. Hänellä on 30 vuoden kokemus maasta ja hänen esitelmänsä aihe on �Yritysten mahdollisuudet Indonesian markkinoilla�, joka antaa käytännön vinkkejä alueella jo toimiville tai sinne toimintaa suunnitteleville. seminaarissa puhuvat myös SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi ja alueen Kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen.

Suurlähettilään rouva Firman tuo tilaisuuteen oman delegaationsa, jossa on useita kaupan asiantuntijoita. Tämä tarjoaa yrityksille mainion mahdollisuuden vaihtaa mielipiteitä sekä heidän kanssaan että jo alueella toimivien yritysten kanssa.

Seminaari toteutetaan Omasp Stadion tiloissa lauantaina 20.8. klo 11 alkaen ja siihen ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen info@sjk2007.fi.

Lisätietoja antaa SJK Akatemian puheenjohtaja Markku Vesala ( gsm 0500 564581 ). Seminaarista peritään osanottomaksu, josta kertyneet varat käytetään SJK Akatemia-toiminnan kustannuksiin.