123 456 7890

Hyvä pinna Turusta

FC Inter – SJK 1-1 (0-0)
62 min 1-0 Niklas Harjula
79 min 1-1 Jesse Sarajärvi

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit nipistivät hyvän pisteen mukaansa Turusta sarjan eliittiryhmiin kuuluvalta FC Interiltä.

– Hyvä pinna se oli. Aloitettiin ihan hyvin ja päästiin mukavasti matsiin mukaan. Paikoilla ei ottelussa juhlittu. Välillä meillä oli vaikeuksia, mutta ihan hyvin klaarattiin pahatkin paikat, tyytyväinen vastuuvalmentaja Max Peltonen selvitti ottelun jälkeen.

Turkulainen isäntäjoukkue aloitti ottelussa maalinteon katkaistuaan keskialueen poikittaissyötön, josta Niklas Harjula pääsi läpi pistäöen pallon varmasti verkkoon reilun tunnin pelin jälkeen.

Kerho ei kuitenkaan antautunut. Peliä oli jäljellä 11 minuuttia Sami Viljasen noustessa vasemmalta laidalta vahvasti tarjoillen syötön Jesse Sarajärvelle, joka viimeisteli vasurillaan tasoituksen.

– Interillä on kyllä vaarallisia ja taitavia yksilöitä joukkueessaan. Voidaan olla kyllä ihan tyytyväisiä pisteeseen. Meillä oli ehkä 2 tekopaikkaa ja heillä 3 paikkaa, eli ei tässä hirveästi saumoja ollut kummallakaan, pyöritteli Peltonen.

Tasapelinsä myötä Kerhon A-juniorit ovat viiden ottelun jälkeen edelleen ilman tappiota kolmen voiton ja kahden vierastasapelin myötä. Kierroksia on jäljellä kuusi. Periaatteessa sarjavakanssin uusiminen vaatii vielä 2-3 pistettä ja homma on hallussa.

A-junnut saavat kotikentälleen seuraavaksi sarjanousija-VIFK:n. Sen lisäksi kotona kohdataan sarjan parhaimmistoon kuuluvat JJK ja HJK. Vieraskentällä käydään VJS:n, FC Reippaan ja KuPS:n luona kylässä.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Roope Takala (90. Niklas Tuomaala), Henri Huilla, Tommi Kukila, Niko Nauholz (88. Tuomas Kallionpää), Miika Korpela, Jesse Sarajärvi, Aleksi Ahde, Sami Viljanen, Akseli Metsä-Ketelä (79. Erno Ruismäki), Eetu Takala (68. Joonas Kuivalainen)