123 456 7890

Kakkosen C-lohkon PK-37 – SJK U23 ottelu päättyi melkoiseen viime minuuttien draamaan, kun pisteet tasattiin 2-2 tuloksella. PK-37 meni ottelun ensimmäisellä puoliajalla johtoon ja tauolle mentiin kotijoukkueen johdossa. Oskar Pihlaja toi SJK U23:n kuitenkin tasoihin, kun ottelua oli jäljellä 7 minuuttia. SJK U23:n 1-2 maali syntyi aivan ottelun varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla ja se merkittiin omaksi maaliksi. Ottelussa nähtiin vielä tämänkin jälkeen draamaa, kun ensin SJK:n Arttu Aromaa lensi ulos toisella keltaisella ja kotijoukkue onnistui tasoittamaan ottelun viidennellä lisäaikaminuutilla. Maalintekijänä oli nuori Eetu Rissanen. Ottelu päättyi välittömästi maalin jälkeen. Myös seuraava ottelu pelataan vieraissa, kun SJK U23 matkustaa JBK:n vieraaksi torstaina 21.6. klo 18:30. Seuraava kotiottelu on 1.7. klo 15:00 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu Oulun JS Hercules.

PK-37 – SJK U23 2-2 (1-0)
1-0 35 min Erno Nissilä
1-1 83 min Oskar Pihlaja
1-2 90+1 min oma maali
2-2 90+5 min Eetu Rissanen

SJK U23: Paavo Valakari MV, Nicolas Kotamäki (83’ Tuomas Rintamäki), Arttu Aromaa, Joonas Vesaaja, Aleksi Pöntinen (68’ Jaakko Vihanta), Janne Tuohisaari, Robbie Malolo, Joonas Kuivalainen (61’ Alex Kivimäki), Ville Pajula, Joonas Lepistö ja Oskar Pihlaja.