123 456 7890

Hönö jatkaa Kerhossa
Seinäjoen Jalkapallokerhon joukkue alkaa olla hyvällä mallilla. Viimeisimpänä jatkonsa on vahvistanut keskikenttäpelaaja Henri “Hönö” Saranpää.

Viime kaudella väläyksittäin loistokasta peliä esittänyt Sepsi-78:n kasvatti allekirjoittaa sopimuksen seuran kanssa maanantaina, mutta antoi luvan julkistaa jatkonsa jo nyt.

“Hönön” sopimuksen myötä Kerholla on kasassa 15 pelaajasopimusta.

Uusia kasvoja joukkueessa ovat kotikaupunkiinsa palannut Mikael Muurimäki, KPV:sta tuleva maalivahti Aki Lyyski, TP-Seinäjoen junioreissa ja edustuksessa viime kaudella pelannut Jaakko Lampi ja vielä sopimuksetta joukkueen mukana treenaava Jarkko Mäki-Maunus, jonka kohdalla tilannetta katsotaan sen kautta, miten “Jake” pääsee kuntoon pilalle menneen viime kauden jälkeen.

Jo nyt on selvää, että Lapuan Virkiään siirtynyt Jussi Kankaanpää, Tampereelle muuttanut maalivahti Jyri Nieminen ja uransa lopettanut Mikko Kärki poistuvat muonavahvuudesta.

Kerho jatkaa edelleen neuvotteluja muutamien viime kaudella joukkueessa pelanneiden pelaajien, kuten mm. kippari Jukka-Pekka Salmisen, Johannes Saranpään ja Jani Asuintuvan kanssa. Lisäksi seura neuvottelee vielä 3-4 uudenkin kasvon kanssa.op”