123 456 7890

Reservijoukkue Kerho 07 pelaa huomenna tiistaina 9.4. klo 18.00 treenimatsin FC Kiistoa vastaan, Mustasaaren Botniahallissa.

Kakkosen Pohjoislohkossa kaudella 2013 nousijajoukkueena pelaava Kerho 07, on pelannut tänä talvena jo 7 harjoitusottelua. Näistä saaliina on neljä voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota, jotka molemmat ovat tulleet Närpiön Kraftille.

Maaleja joukkue on talvikaudella tehnyt nyt 26 ja päästänyt 12. Kovimpana maalitykkinä peleissä on ollut Miiika Asunmaa, joka on onnistunut jo 8 kertaa. Toiseksi kovin maaliruisku on seuraikoni Mikael Muurimäki, jolla on kasassa tällä hetkellä 4 maalia.

Maalintekovastuu Kerhossa on ollut siis kokeneilla pelimiehillä, vaikka mukana pelaa yleensä useampiakin SJK U19 joukkueenkin pelaajia.

Huomisessa matsissa ei A-junioreita kuitenkaan nähdä, sillä heillä on tärkeä 2.osaottelu lauantaina FC Lahtea vastaan SM-karsintojen jatko-otteluissa. Sen sijaan ainakin kuusi edustusjoukkueen pelaajaa lähtee jälleen mukaan hakemaan täysiä peliminuutteja resrvijoukkueen riveistä.

Viimeksi kun Kerho 07 kohtasi FC Kiiston, oli loppunumerot 4-3 (3-1) ja tuolloin maaleja iski Ville Ylinen, Muurimäki ja Asunmaa kahdesti. Silloin pelattiin Seinäjoella, joten mielenkiintoista nähdä kuinka Kiisto pärjää vahvaa Kerhoa vastaan kotiluolassaan.

Tämän ottelun jälkeen Kerho 07 kohtaa vielä FC YPA:n kotikentällä lauantaina 20.4. ja Kakkosen kausi potkaistaan käyntiin Kemissä lauantaina 27.4.

FC Kiisto – Kerho 07 tiistaina 9.4. klo 18.00 @ Botniahalli.

Max Peltonen vastaa Kerho 07 valmennuksesta