123 456 7890

Hämäläinen intoa täynnä KOMIAan

Djurgå;rdenin ja Huuhkajien keskikenttämies nähdään KOMIA III –turnauksessa seurajoukkueensa riveissä loppuviikolla. Kasper Hämäläinen on erittäin tyytyväinen joukkueen harjoituskauden alkuun ja tulee myös Seinäjoelle intoa puhkuen.

– Uusi valmentaja, uudet kuviot ja uusia pelaajia – kaikki ovat vaikuttaneet todella hyvältä. Harjoitukset ovat minusta muuttuneet ehdottomasti parempaan suuntaan, Hämäläinen sanoo.

KOMIAsta “Kapella” on kokemusta jo entuudestaan ja hän uskoo turnauksen sopivan erittäin hyvin Djurgå;rdenille tähän vaiheeseen.

– Halli on hyvä ja puitteet pelaamiseen ja harjoitteluun mainiot. Viime vuodelta on hyviä muistoja ja toivottavasti niitä saadaan nyt lisää.

Hiukan erikoista Hämäläiselle on pelata Mixu Paatelaisen luotsaamaa Suomi XI:tä vastaan. Vielä tammikuun lopulla hän pelasi “samalla puolella” Mixun kanssa Trinidadin leirillä.

– Aika nuoren joukkueen Mixu näyttää tuovan turnaukseen, mutta varmasti myös nälkäisen. Siitä tulee varmasti tiukka peli, kun kaikki haluavat näyttää Mixulle parastaan, Hämäläinen ennakoi.