123 456 7890

Figo parantaa viikosta toiseen
Jo Lapuan Virkiän väreissä Jari Kujalan valmennuksessa ollut Toni “Figo” Kujala on ollut kevään otteluissa yksi Seinäjoen Jalkapallokerhon positiivisimmista yllättäjistä. Peli on ollut hyvää ja mennyt viikosta toiseen parempaan suuntaan.

Vaasan Ammattikorkeakoulussa tietokoneiden mystistä maailmaa opiskeleva keskikentän raataja saa koulunsa pian päätökseen ja muuttaa kesäkuun alkuun mennessä Seinäjoelle.

“Koko joukkue tässä on parantanut peliään. Tietenkin kun on itse saanut enemmän peliaikaa, sitä on sitten innostunut vielä lisää. Jos vertaan tätä harjoituskautta aikaisempiin, niin lujaa on kyllä menty. Sen verran kauan kuitenkin olen jo itsekin pelannut, että olen nähnyt monenlaista. Kaikilla valmentajilla on tietenkin omat juttunsa ja Thomas Dunnea en tuntenut lainkaan aiemmin. Kyllä tämä ihan hyvää vauhtia on ollut. Jollakin tavalla tuntuu, että fuusio on antanut monille pelaajille lisää potkua”, mietiskelee leffafriikiksi tunnustautuva “Figo”.

“Ei niitä elokuvia kuitenkaan niin paljon ole kuin Asuintuvan Janilla”, hän huomauttaa.

Kun Asuintupa tuli puheeksi toteaa “Figo” kokeneen pakin pelaavan kuin uutta kevättä.

“Talvikaudella Jani on ollut hyvä. Ihan kuin hänkin olisi saanut tästä jutusta lisää virtaa. TP-Seinäjoesta tulleet nuoret kaverit ovat myös olleet positiivisia yllätyksiä ja etenkin Tommi Haanpää on ollut kyllä hyvä”, kehuu Figo kavereita.

Vaikka Kerhon peli onkin muutamassa ottelussa, Norrvalla FF -matsi pois lukien, näyttänyt erittäin hyvältä, parempaa lienee luvassa.

“Kyllä meillä on kaikessa vielä parannettavaa. Kun saadaan joukkuepelaaminen kuntoon ja paketti kasaan uskon, että hommat menevät parempaan suuntaan jatkossa. Toki varmasti kaikilla muillakin on tässä vaiheessa vielä parannettavaa”, jatkaa “Figo”, joka kävi jo lunastamassa piletit Provinssiin.

“Foo Fighters ja Linkin Park on ainakin ehdottomasti nähtävä. Musiikkimaku menee muutenkin enemmän rockin puolelle”, listaa pelimies, joka odottaa todella kovaa taistelua lauantailta.

“Viime kaudella olimme Sepsi-78:n kanssa kyllä kotona parempia, mutta vastaavasti siellä olimme sitten selvästi heitä huonompia. Se on aika hyvä nippu ja muutokset ovat olleet pieniä. Pelistä ei tule ollenkaan helppo. Toivotaan, että sää on tällainen kuin nyt ja yleisöä on lehtereillä. Niin ja tietenkin pitää toivoa myös kotivoittoa. Siitä olisi mukava jatkaa”, tiivistää Toni Kujala tunnelmat.op”