123 456 7890

SJK:n vastustajat UEFA Eurooppa-liigan 1. ja 2. kierrokselle selviää maanantaina 22.6. klo 14.00 Suomen aikaa alkavassa arvonnassa, Sveitsin Nyonissa. SJK:a paikan päälle lähtee edustamaan seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi ja toimitusjohtaja Janne Kotamäki.

Tilaisuudessa arvotaan ensin otteluparit 2. ja 9. heinäkuuta pelattavalle ensimmäiselle kierrokselle, sekä näiden otteluparien voittajille mahdolliset vastustajat toiselle kierrokselle. Arvonnassa arvotaan myös kumpi joukkue aloittaa kotona ja kumpi vieraissa. Joukkueet sijoitetaan ns. maapisteiden mukaan eri koreihin ja ainakin aiemmin ensimäisen kierroksen osalta korit ovat olleet painotettuja maantieteellisesti. SJK ja muut suomalaisjoukkueet ovat sijoittamattomia joukkueita Eurooppa-liigassa. UEFA tiedottaa korien kokoonpanoista tarkemmin vasta maanantaina ennen arvontaa.

Arvonnan jälkeen joukkueiden edustajat tapaavat toisensa, vaihtavat tietoa joukkueiden kotikaupungeista, pelipaikoista ja muista vastaavista asioista. Lisäksi joukkueet sopivat tarkemmin otteluiden alkamisajankohdista ja otteluiden televisiointioikeuksista. Eli vaikka SJK:n ensimmäinen vastustaja selviääkin arvonnassa joka alkaa klo 14.00, varmistuu lopullinen aikataulu vasta maanantai-illan aikana. SJK tiedottaa omista aikatauluistaan viimeistään tiistaina 23.6.

Arvonta näkyy suorana nettistriiminä UEFA:n nettisivuilta ja lisätietoa tuosta, sekä arvontojen muista kuvioista, löytyy tästä linkistä.

SJK kohtaa maaantaina Veikkausliigassa Pohjanmaan derbyssä VPS:n klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä ja molemmat joukkueet ovat mukana europelien arvonnoissa. Todennäköisesti jo tuon ottelun aikana molemmilla joukkueilla on tarkemmat aikataulutkin jo selvillä ja niistä pystyttäneen tiedottamaan ottelutapahtumassa.

Ennakoliput SJK:n Europeleihin ovat jo myynnissä Lippupalvelun pisteissä ja niistä saat lisätietoa heidän nettisivuiltaan, tästä linkistä. Myynnissä ovat myös SJK:n oman junamatkan juna+lippu -paketit.

Ennakkoliput maanantain SJK vs. VPS otteluun ovat myynnissä SJK Shopissa, sekä normaaleissa ennakkomyyntipisteissä. Otteluennakko tuosta ottelusta tulee juhannuksen johdosta SJK:n sivuille vasta sunnuntaina 21.6.