123 456 7890

SJK kohtaa tänään maanantaina Islannin FH:n harjoitusottelussa Marbella Football Centerissä. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 18.30.

SJK leireilee Marbellassa Espanjassa 14.-20.3. 2015 ja pelaa kaksi harjoitusottelua.

Pelistä pitäisi olla suora internet livestream Suomeen, mutta ainakaan FH:n edellisen pelin lähetys ei ollut toiminut kunnolla. Nettiyhteydet hieman pätkii. Lliveseuranta pyritään tässä tapauksessa järjestämään Twitteriin. Joka tapauksessa peli kuvataan ja siitä tulee kooste SJK:n sivuille.

Islantilainen FH on kova joukkue ja siitä osoituksena lauantaina otettu voitto Norjan mestari Moldesta 3-2 luvuin. FH on pelannut Marbellassa aiemmin myös Norjan Vå;lerengaa vastaan ja tuo peli päättyi 1-1 tasatulokseen. Molde puolestaan voitti Suomen mestari HJK:n omassa aiemmassa ottelussaan, joten SJK saa todella kovan vastustajan tämän päivän otteluun.

Leirin ensimmäinen peli laadukasta islantilaista vastaan. Ollaan hyvin valmistauduttu ja pojat on intoa täynnä kun ollaan päästy ulos ja nurmelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Marbellasta.

Kaikki pelaajat on kunnossa ja on 20 miestä joista avauskokoonpano päästään valitsemaan. Ainoastaan Jesse Sarajärvellä on hiukan lähentäjän kanssa ongelmia, mutta hänkin pystyisi pelaamaan tarvittaessa.

SJK:lla on mukana myös uusi sopimuspelaaja, vuoden sopimuksen SJK:n kanssa kirjoittanut puolustaja Henri Aalto.

Laadukas ja monipuolinen pelaaja, joka on johtaja kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on hyvä myös pallollisena ja sopii hyvin meidän joukkueeseen, Valakari analysoi.

Nyt meillä alkaa olemaan joukkue kasassa. Treeneissä on kova intensiteetti ja kova kilpailu, mutta se on sellaista reilua kilpailua, mikä vie meitä taas eteenpäin. Kaikki tietää että joukkueen ehdoilla mennään ja silloin tuloskin tulee olemaan hyvä, päättää Valakari Espanjasta.

Espanjassa, Marbella Football Centerissä, SJK vs. FH maanantaina 16.3. klo 18.30.

Leirin olosuhteet ovat olleet ensiluokkaiset.

Videoita Marbellan leiriltä

Kahden ensimmäisen leiripäivän videosatoa SJK TV:n toimesta.
Haastatteluissa valmentaja Chris Cleaver, maalivahtivalmentaja Jori Särkkä, maalivahti Jere Koponen, päävalmentaja Simo Valakari ja uusi sopimuspelaaja Henri Aalto.