123 456 7890

SJK matkustaa perinteeksi muodostuneelle Espanjan leirille maaliskuussa ja pelaa sielä kansainvälisiä harjoitusotteluita. Lisäksi Seinäjoelle tulee Ruotsin pääsarjajoukkue vieraaksi maaliskuussa.

Kun Suomen Cupin lohkovaihetta on nyt pelaamatta kolme ottelua, on SJK lohkossa toisena, yhden maalin verran heikommalla maalierolla VPS:n takana. Joukkueet kohtaavat toisensa lohkon päätösottelussa Seinäjoella perjantaina 2.3. Jos SJK voittaa lohkonsa, etenee se suoraan Suomen Cupin puolivälieriin. Jos SJK ei voita lohkoaan, mutta etenee silti jatkoon, pelaisi se puolivälieräkarsinnan 14.-18. maaliskuuta välisenä aikana. Suomen Cupin puolivälierä on 29.3. ja välierä 3.4. Suomen Cupin finaali pelataan 12.5.

Joka tapauksessa SJK matkustaa VPS-ottelun jälkeen sunnuntaina 4.3. Espanjaan ja siellä Marbellaan viikon harjoitusleirille. Paluu Suomeen on maanantaina 12.3. Leirillä SJK kohtaa keskiviikkona 7.3. Norjan Levangerin ja lauantaina 10.3. Mjöndalenin. Molemmat ottelut alkavat klo 16:00 ja ne pelataan Marbella Football Centerissä.

Tänä vuonna SJK matkustaa hieman eri paikkaan leirille kuin aiempina vuosina. Aiemmin SJK on ollut kauempana Marbellasta, Mijasin alueella vuoristossa, missä joukkueella on ollut oma harjoituskenttä hotellin takana. Ottelut se on pelannut kuitenkin Marbella Football Centerissä tai lähialueella. Nyt SJK asuu Marbellassa, harjoittelee Marbella Football Centerissä ja pelaa ottelutkin siellä.

Leirillä vastaantulevat joukkueet ovat molemmat Norjan OBOS-ligaenista, eli Norjan toiselta sarjatasolta. Ensimmänen vastustaja Levanger FK, oli viime kaudella sarjassa seitsemäs ja se on sijoittunut keskikastiin myös kahdella aiemmalla kaudella. Joukkue nousi OBOS-ligaeniin kauden 2014 päätteeksi. Mjöndalen IF puolestaan pelasi vielä 2015 Norjan pääsarjassa ja missasi kaudella 2016 vain niukasti paikan nousukarsinnoista takaisin pääsarjaan. Viime kaudella Mjöndalen sijoittui kolmanneksi. Norjan Cupissa Mjöndalen eteni viime kaudella puolivälieriin asti. Mjöndalen on pelanut historiassaan myös UEFA Cupia ja Cup-voittajien cupia sekä voittanut Norjan cupin kolmesti. SJK pyrkii saamaan otteluista suorat lähetykset Suomeen ja Seinäjoelle. Leiristä, otteluista ja niiden mahdollisista livelähetyksistä tiedotetaan lisää lähempänä.

SJK neuvottelee parhaillaan myös Ruotsin pääsarjajoukkueen kanssa harjoitusottelusta Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tarkoitus on pelata ottelu maaliskuun loppupuolella harjoitusleirin jälkeen. Lisätietoa ottelusta saadaan heti kun pelipäivä on varmistunut.

Ensi lauantaina 10.helmikuuta klo 15:30 SJK pelaa Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa Tampereen TPV:ta vastaan. Ottelu pelataan Seinäjoen Wallsport Areenalla ja ennakoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa sekä OmaSp Stadionin SJK Shopissa. Kauden 2018 kausi- ja seurakortit käyvät otteluun.

Löydät SJK:n päivitetyn talven otteluohjelman tästä linkistä.