123 456 7890

Kerho 07 otti kaikki kolme pistettä vakuuttavalla esityksellä Kakkosen kotiavauksessa Jouppilanvuoren tekonurmella. Kerho hallitsi ottelutapahtumia läpi ottelun ja olisi voinut iskeä useammankin maalin. Kolme osumaa kuitenkin syntyi ja näistä kaksi iski espanjalaistähti Josu, jonka nousu kohti parasta pelikuntoa näyttää olevan päivä päivältä lähempänä. Miehen otteista päästäneen nauttimaan pikapuoliin myös Veikkausliigassa. Myös kovasti töitä keskikentällä teki Aki Sipilä ja Kerhon puolustuksessa lähes ohittamattomana oli, vasta 19-vuotias norsunluurannikkolainen Cedric Gogoua, joka palkittiinkin myös ottelun parhaana pelaajana. Voiton myötä Kerho 07 nousi Kakkosen länsilohkossa toiseksi.

Kerho 07 – FC Hämeenlinna 3-0 (2-0)
1-0 14 min Josu
2-0 41 min Josu
3-0 47 min Tuomas Lähdesmäki

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Kerho 07:n hallintaa ja keskikentällä kokeneet Aki Sipilä sekä kapteeni Jyri Hietaharju pyörittivät peliä erinomaisesti. Tilaa löytyi molemmista laidoista ja näin Josu ja oikealla laidalla pelannut Jesse Sarajärvi, aiheuttivat koko ajan vaikeuksia Hämeenlinnan puolustukselle hyvillä keskityksillään.

Ottelun ensimmäinen maali lähtikin Jesse Sarajärven toimittamasta keskityksestä, josta seuranneesta kakkospallosta Josu ehtii tuikkaamaan pallon sisään.

FC Hämeenlinnaa paikalle kannustamaan tullut kannattajajoukko Pioneeriryhmä, jaksoi hienosti pitää meteliä ja piiskata omia parempaan suoritukseen. Esimmäisellä puoliajalla ei Hämeenlinna kuitenkaan päässyt paria sivuvaparia ja niistä seuranneita kulmatilanteita lukuunottamatta, hätyyttämään Kerhon maalissa pelannutta Ville Viljalaa.

Vähän ennen taukovihellystä Josu pääsi iskemään vielä ottelun toisen osuman, komean seinäsyöttörumban päätteeksi. Mukana ainakin Tuomas Lähdesmäki ja Sami Viljanen esityötä tekemässä.

Toisen puoliajan alussa, pääsee vähän samantapaisesta tilanteesta iskemään kolmannen osuman Tuomas Lähdesmäki ja peli on sitä myöten ohi. Varsinaisia maalipaikkoja ei Hämeenlinnalle synny, mutta fyysisellä preesenssillään Janne Lempinen aiheuttaa muutaman vaaratilanteen ja Kerho pelaajat joutuvat häntä rikkomaan. Vapaapotkut hoitaa kuitenkin väljemmille vesillä puolustuksen lukkona rauhallisesti pelannut Cedric Gogoua.

Kerho 07 pääsee vielä useampaankin maalintekotilanteeseen, mutta lisämaaleja ei nähdä ja niin Kerho ottaa täydet pisteet vakuuttavalla kotiavauksella.

Hyvä peli meiltä tänään, täytyy nostaa hattua jätkille. Hämeenlinna pelasi puolustuslinja hyvin tiiviinä, mikä jätti meille paljon tilaa laitoihin. Päästiin monesti sieltä keskittämään tai leikkamaan sisään hyvin. Siinä oli oikeastaan yksi hetki jossa Hämeenlinna sai vähän lyötyä painetta meidän päätyyn keskialueen pitkillä vapareilla, mutta muuten oli kyllä ihan meidän hallussa tämä peli, kertoo vastuuvalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

Oltiin hyvin hereillä heti alusta alkaen joka jätkä tänään. Kotiavaus ja voitto siinä kelpaa kyllä. Meillä oli paikkoja tehdä lisääkin maaleja ja päästiin hyvin murtautumaan tyhjiin tiloihin. Joka jätkä pelasi hyvin, kertoo yhdellä Veikkaustähdellä ottelussa palkittu ja kapteeninnauhaa lopussa kantanut Timo Rauhala pelin jälkeen.

Voiton myötä Kerho 07 nousi Kakkosen länsilohkossa toiseksi.

Ottelun parhaana palkittiin Kerho 07:n puolustaja ja kaikki pääpallot tänäänkin voittanut Cedric Gogoua. Kaksi tähteä meni keskikentän ikiliikkuja Aki Sipilälle ja yksi tähti hyviä nousuja tehneelle laitapuolustaja Timo Rauhalalle. Myös Josu olisi voitu kahden maalin miehenä palkita tänään, mutta toisaalta mies pelasi oikeastaan vain ensimmäisen puoliajan ja hän tuli vaihtoon jo toisen puolijan alussa.

Seuraavaksi Kerho 07 kohtaa vieraskentällä ensi lauantaina 17.5. Rauman Pallo-Iirot. Kyseessä on samalla Kakkosen länsilohkon kärkikamppailu, sillä Pallo-Iirot johtaa lohkoa kahden pisteen erolla toisena olevaan Kerho 07:aan verrattuna.

Kerho 07: Ville Viljala MV, Kalle Taimi, Timo Rauhala, Jyri Hietaharju (73› Miika Korpela), Sami Viljanen, Josu (55› Elias Ahde), Cedric Gogoua, Aki Sipilä (81› Samir Bouroussi), Joona Lautamaja, Jesse Sarajärvi ja Tuomas Lähdesmäki.

Vaihdossa: Luis Fernando MV, Jesse Jääskeläinen, Antti Viita ja Roope Takala

Varoitukset: 23› Josu, 24› Sami Viljanen, 50› Jyri Hietaharju ja 85› Samir Bouroussi.

Timo Rauhala pelasi jälleen tänään erinomaisen ottelun Kerho 07:n mukana