123 456 7890

Kerho 07 järjesti hienon iltapäivän Seinäjoen Keskuskentälle ja otti erinomaisella esityksellä täyden pistepotin Kakkosen länsilohkossa toisena olleelta TPV:ltä. Varsinkin ensimmäisen puoliajan esitys oli parasta Kerhoa tällä kaudella. Pallo liikkui hienosti mieheltä miehelle ja jokaisesta tilanteesta saatiin aikaan ainakin yritys kohti maalia. TPV pääsi peliin mukaan vasta toisella puoliajalla, kun Kerho selvästi otti jalkaa jo pois kaasulta. Silti vierailijat eivät päässeet tolppaa lähemmäs ennen ottelun loppua ja erotuomarin antamaa lisäaikaa. Voiton myötä Kerho nousi kolmen pisteen päähän TPV:stä ja kakkosijasta ja vain neljän pisteen päähän sarjaa johtavasta VIFK:sta.

Kerho 07 – TPV 4-1 (3-0)

1-0 10 min Jesse Sarajärvi

2-0 31 min Teemu Penninkangas

3-0 42 min Elias Ahde

4-0 86 min Aki Sipilä rp.

4-1 90+2 min Mohamed Koroma

Kerho aloitti ottelun vahvasti ja Jesse Sarajärvi vei kotijoukkueen johtoon ottelun 10. minuutilla. Maali oli Sarajärvelle kauden neljäs. Kerhon peli oli ensimmäisellä puoliajalla komeaa katseltavaa pallon ja pelaajien liikuttua vauhdikkaasti. Myös syöttöpeli oli erinomaisella tasolla. Kerho siirtyi ottelussa kahden maalin johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. TPV:n maalivahti Mikko Kruuti epäonnistui vastaantulossa ja Teemu Penninkangas pääsi tekemään kauden viidennen maalinsa. Pennin maalitahti Kakkosessa on ollut kova, sillä hän on pelannut tällä kaudella Kakkosessa vasta seitsemän ottelua.

Pian maalin jälkeen Kerho sai vapaapotkun hyvästä paikasta ja Jesse Sarajärvi laukoikin kelvollisesti, mutta pallo meni hiukan ohi takatolpasta. Ensimmäisen puoliajan lopulla Kerho ratkaisi pelin iskemällä kolmannen maalin. Tuomas Lähdesmäki syötti ja Elias Ahde iski pallon etualakulmaan. Myös Ahde on iskenyt maaleja hyvään tahtiin, sillä tämä oli jo kauden seitsemäs maali.

Toisella puoliajalla TPV pääsi peliin mukaan, mutta ei noussut taisteluun pisteistä. Vajaan tunnin kohdalla TPV-pelaaja puski vaparin tolppaan. Teemu Penninkangas pääsi laukomaan boksin sisällä, mutta vaikeasta asennosta lähtenyt laukaus lensi selvästi yli maalin. Mohamed Koroma karkasi Kerhon puolustukselta läpiajoon, mutta laukaus meni sivuverkkoon.

Viitisen minuuttia ennen loppua vahvan pelin pelannut Miika Korpela kaadettiin rankkarialueella ja pallo vietiin pilkulle. Joukkueen kapteeni Aki Sipilä laukoi pallon varmasti maaliin. Lisäajalla TPV onnistui kaventamaan. Tuomas Lähdesmäki joutui rikkomaan Tero Intalaa rankkarialueen rajalla ja seurauksena oli vapaapotku. Mohamed Koroma sai pallon muutaman pompun jälkeen takatolpalle ja pääsi iskemään loppulukemiksi 4-1.

Jätkät pelasi hyvin tänään, ei ollut mitään hätää missään vaiheessa. Tasapainoinen suoritus. Pojat oli vaarallisia, kun saatiin riistettyä pallo omalla alueella niin iskettiin eteenpäin. Monta kertaa kaveri jäi perään ja olisi voinut tulla enemmänkin maaleja. Tokalla jaksolla haluttiin pitää pakka kasassa, ettei tule mitään turhia yllätyksiä ja siinä onnistuimmekin. Tämä oli aika lähellä kauden parasta peliä, yksi parhaista ainakin. Kokoonpano muuttui viime pelistä, korvaajat pelasivat hienosti. Tämä on tasainen joukkue ja pelipaikoista on kova taistelu, sanoi Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkittiin kotijoukkueen Tuomas Lähdesmäki, kaksi tähteä meni Tuomas Rintamäelle ja myös yksi tähti Kerhon Miika Korpelalle.

Kerho 07 pelaa seuraavan kerran vieraskentällä Turussa, missä se saa torstaina 7.8. klo 18.30 alkavassa ottelussa vastaansa isäntäjoukkue Å;IFK:n.

Kerho 07: Luis Fernando MV, Joona Lautamaja, Matti Lähitie (74′ Antti Viita), Timo Rauhala, Tuomas Rintamäki, Aki Sipilä, Miika Korpela, Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki, Teemu Penninkangas (69′ Samppa Bouroussi) ja Elias Ahde (81′ Antti Palomäki).