123 456 7890

SJK aloitti harjoitukset joulukuun alussa, ja SJK TV tapasi päävalmentajan ensimmäisen viikon jälkeen.

Olemme muuttaneet rutiinejamme ja toimintamalleja, kun uutena mukaan on tullut Mikko Kujala ja Josh Bowen, joten tämä on kiinnostavaa aikaa myös itselleni. Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisen viikon jälkeen ja palaute pelaajiltakin on ollut positiivista. Näiden ensimmäisten viikkojen tarkoitus joulukuussa onkin juuri käydä näitä uusia rutiineja läpi, jotta kun aloitamme taas tammikuussa, on ainakin ydinporukalle toimintamallit selvät, kertoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Tällä ensimmäisellä viikolla herättelimme hieman pelaajien lihaksia loman jäljiltä. Ensi viikolla mukaan liittyy muutama nuori ja lupaava suomalaispelaaja ja siirrymme hieman enemmän kohti pelillisiä asioita, mutta emme vielä täysin. Joulukuun jakso päättyy kuitenkin peliin Jaroa vastaan 21.12., joten haluan hieman käydä läpi myös taktiikkaa, Eremenko jatkoi.

SJK on nyt harjoitellut ryhmällä, jossa on mukana kaikki sopimuspelaajat, akatemiassa pelanneet Robbie Malolo ja maalivahti Severi Ikäheimo sekä Vasa IFK:sta liittyneet nuoret Jeremiah Streng ja Daniel Håkans. Osa ryhmästä on harjoitellut kuntosalin puolella fysiikkavalmentajien alaisuudessa ja osa ryhmän mukana.

Muut akatemian pelaajat ovat parhaillaan lomalla, joten heitä ei siksi ole mukana tällä hetkellä enempää. Eremenko vakuutti kuitenkin, että kenenkään nuoren pelaajan kohdalla ei ovet ole tällä hetkellä kiinni edustusjoukkueen osalta, ja koko pelaajistoa katsotaan yhtenä suurena ryhmänä. SJK:lla onkin yhteensä lähes 40 sopimuspelaajaa, kun lasketaan mukaan akatemian pelaajat. Akatemian osalta SJK tiedottaa lisää ensi perjantaina 14.12. tiedotustilaisuudessa, samalla kerrotaan lisää VIFK:sta liittyneistä nuorista.

Pitää muistaa, että nyt on vasta joulukuu, emmekä halua hätiköidä joukkueen rakentamisen kanssa. Me katselemme pelaajia ensisijaisesti Suomesta ja suomalaispelaajia ylipäätään. Tietenkin katselemme myös ulkomaiden tarjontaa. Me profiloimme pelaajat rauhassa ja pyydämme heitä tutustumaan seuraan. Jotkut pelaajat kuitenkin tässä vaiheessa etsivät tarjouksia ulkomailta tammikuun siirtoikkunassa, sanoi Eremenko.

SJK:ssa pelaajia etsii teknisenä johtajana aloittanut Richard Dorman, yhdessä päävalmentajan ja muiden kontaktien kanssa.

Meillä on täällä hyvä pelaajarunko ja me etsimme pelaajia jotka sopivat meidän joukkueeseemme, meidän arvoihimme ja tapaamme toimia. Siksi emme halua kiirehtiä asian kanssa, korostaa Eremenko.

Alta voit katsoa SJK TV:n haastattelun, jossa lisää Eremenkon ajatuksia joukkueen rakentamisesta ja siitä millaisia pelaajia hän ensisijaisesti haluaa joukkueeseen. Videossa on suomenkieliset tekstitykset ja saat ne tarvittaessa päälle videoruudun oikeassa alareunassa olevasta napista.

SJK kohtaa FF Jaron harjoitusottelussa perjantaina 21.12. klo 15:00 Wallsport Areenassa. Otteluun pääsee ilmaiseksi sisään SJK:n kauden 2019 kausikortilla, jotka ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa.