123 456 7890

SJK pääsi ensimmäistä kertaa treenaamaan Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla perjantaina 10.6. 2016.

Stadion on upea, joten ei voi ainakaan enää valittaa olosuhteista, kommentoi SJK:n kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj.

Hyvä fiilis olla itsekin takaisin mukana treeneissä. Vielä ein ole ihan täydessä iskussa, mutta jalka on kunnossa. Vielä pitää saada vähän terävyyttä ja kuntoa takaisin, jatkaa alkukauden sivussa ollut Hetemaj.

Stadion valmistuu hyvää vauhtia ja enää viimeisiä yksityiskohtia valmistellaan lauantaina 18.6. klo 13.30 pelattavaa SJK vs. HJK avajaismatsia varten. Tuon ottelun ennakkolipunmyynti on myös sujunut erinomaisesti ja tänään myytiin loppuun jo toinen kokonainen katsomo, kun Itäpäädyn viimeiset paikat menivät. Jäljellä on vielä muutama kymmenen lippua otteluun, joten ole nopea ja varaa paikkasi avajaismatsiin SJK:n verkkokaupasta.

SJK pelaa vielä ennen avajaismatsia kaksi vierasottelua ja ensimmäinen niistä on jo ensi sunnuntaina. SJK matkusti jo tänään kohti Turkua, mistä se jatkaa huomenna matkaa Maarianhaminaan. Sunnuntaina siellä pelataan IFK Mariehamn vs. SJK -Veikkausliiga ottelu. Joukkue yöpyy ottelun jälkeen Maarianhaminassa ja jatkaa sieltä matkaa Helsinkiin. SJK kohtaa keskiviikkona Suomen Cupin puolivälierässä PK-35 Vantaan. Ottelu pelataan Myyrmäen stadionilla.

Videolla tunnelmia ensimmäisistä treeneistä ja kommentteja pelaajilta.