123 456 7890

Kauteen 2020 valmistautuminen alkoi joulukuun alusta Wallsportilla ja ensimmäinen viikko on pian takana. Mukana on ollut kaikki sopimuspelaajat Tucoa ja Nadsonia lukuunottamatta sekä useita SJK Akatemian pelaajia. Hymy on ollut monilla herkässä ja selvästi harjoituksissa on ollut hyvä tunnelma. Mukana on paljon uusia naamoja, joten monelle vanhalle pelaajallekin harjoitukset ovat tuoneet paljon uutta.

Tosi hyvältä tuntuu harjoitukset. Nyt on ruosteet ravistettu kropasta pois ja taas otettu pallotuntumaa. Mun mielestä on ollut tosi hyvä meno tuolla treenikentällä. Tietysti se on aina niin, että kun on oltu tuossa muutama viikko ilman palloja ja ilman futis- sekä joukkuetreenejä, niin intoa piisaa. Se on kyllä näkynyt tuolla. Tosi hyvä fiilis kyllä kokonaisuudessaan, sanoo Tero Mäntylä.

Hyvin myös rakennettu tämä treeniviikko. Hyvässä balanssissa, että ei hypätä heti nollasta sataan. Kuten on ollut puhettakin, niin tässä valmistellaan tulevaa ja tammikuussa treenataan paljon kovempaa, kun meillä on jo nämä pohjat silloin mitä nyt luodaan, Mäntylä jatkaa.

Se on aika jännä, että en ole tainnut koskaan aiemmin vetää joukkuetreenejä Wallsportilla. Olen minä tietenkin siellä ollut pelaamassa, kun meillä on perinteisesti aina Joulun aikaan kaverien kanssa kasattu semmoinen porukka ja tultu tänne pelaamaan. Samoin kummijoukkuetoiminnan kautta olen ollut treeneissä Wallsportilla mukana. Mutta ei ole silleen kunnolla ollut, että on kunnolla kamat vedetty päälle ja oltu ihan 100%:sti mukana. Nyt sekin on sitten takana.

Ja pakko sanoa, että on toi kyllä parempi kuin se vanha kuplahalli. Kyllä täällä viihtyy ja olosuhteet on ihan mahtavat. On kiva treenata tämmöisissä puitteissa, lisää Mäntylä vielä loppuun.

Mäntylä on kasvanut ja syntynyt Seinäjoella, mutta ehti lähteä maailmalle ennen Wallsportin rakentamista. Uusista pelaajista Keaton Isaksson puolestaan ei ole pahemmin Seinäjoella aiemmin käynyt, mutta kaupunki alkaa nopeasti tulla hänellekin tutuksi.

Hyvältä on treenit maistunut ja on kiva päästä pitkästä aikaa taas palloa koskettelemaan. On ollut hyvä viikko ja nyt on alkanut tuntemaan jo pelikavereita, joten eteenpäin menoa kokoajan, sanoo Isaksson.

Treenit ovat olleet hyviä ja vielä ei ole menty kovasti taktisia asioita läpi. Tänään oikeastaan ekan kerran vähän kävimme niitä läpi. Mutta on tullut selvä kuva ja simppelimmistäkin treeneistä on tehty vähän monipuolisempia, mistä mä kyllä tykkään tosi paljon. Joten ehdottomasti positiivinen on ensimmäisen viikon kuva, Isaksson jatkaa.

Nyt sitä on jo alkanut kotiutumaan Seinäjoelle. Seinäjoen keskustakin löytyy, lisää Isaksson vielä loppuun.

Ota SJK:n Instagram seurantaan ja sinne on tulossa lisää ensimmäisen harjoitusviikon tunnelmia Instagramin stories-osioon.

SJK jatkaa harjoituksia joulukuussa aina 20. päivään asti ja silloin jakso päättyy harjoitusotteluun Ykkösessä pelaavaa FF Jaroa vastaan. SJK – FF Jaro pelataan Wallsport Areenassa perjantaina 20.12. klo 18.30. Suomen Cup alkaa tammikuun lopulla ja ensimmäiset kotipelit Suomen Cupissa pelataan helmikuun alussa. Kausikortit kaudelle 2020 on myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa ja -myyntipisteissä sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa.