123 456 7890

SJK kohtaa lauantaina 29.8. klo 17:00 alkavassa ottelussa RoPS:n. Ottelussa SJK kunnioittaa tänä vuonna 60 vuotta täyttävää Seinäjoen kaupunkia, 90 vuotta täyttävää Seinäjoen Palloseuraa ja 65 vuotta täyttävää Törnävän Palloa. Voit lukea lisää seurojen historiasta tästä uutisesta.

Yhteisöllisyys teemaan sopien, SJK kutsuu kaikki Seinäjoen alle 15-vuotiaat ilmaiseksi otteluun seuraavalla tavalla; Kun saavut paikalle SJK:n tai minkä tahansa seinäjokisen urheiluseuran pelipaidassa tai edustusasussa, saat pelipäivänä ilmaisen lipun Itäpäätyyn SJK Shopista tai lippuluukulta, niin kauan kuin lippuja on vapaana tapahtumaan. Kannattaa muistaa, että tapahtuman katsojamäärä on poikkeusolosuhteissa rajattu 2700 katsojaan, joten emme voi taata kaikille sisäänpääsyä.

Aiemmin keväällä ”Ei Luovuteta Nytkään” -kampanjaan osallistuiden lippuvoucherit oikeuttavat myös otteluun. Voucheria vastaan voi vaihtaa Pääkatsomoon oikeuttavan lipun SJK Shopissa tai lipunmyynnissä.

SJK pelaa lauantain ottelussa ensimmäistä kertaa uudella Adidaksen valmistamalla kolmospeliasulla. Kolmospeliasun värit juontavat juurensa SJK:n historiasta Sepsi-78:n ja TP-Seinäjoen kotipeliasujen väreistä. Kolmospaidan värit sininen ja oranssi kunnioittavat kaupunkimme pitkää jalkapallohistoriaa sekä muistuttavat yhteisöämme juuristamme. Läpi paidan kulkeva sininen juova puolestaan symboloi Sepsin sinisen ohella kaupungin halki virtaavaa jokea ja kunnioittaa tällä tavalla 60 vuotta täyttävää Seinäjoen kaupunkia.

Kaikkien aiempaan Ei Luovuteta Nytkään -kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi ottelussa käytettävä, vapaavalintainen peliasu. Muut ottelussa käytössä olleet pelipaidat tullaan myymään myöhemmin syksyllä järjestettävässä huutokaupassa.

Voit lukea lisää ottelun järjestelyistä, palveluista sekä Yhteisöllisyysteemasta SJK:n sivuille torstaina 27.8. ilmestyvästä otteluennakosta.

Liput otteluun SJK Shopista ja Lippu.fi-kanavista.