123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon fanituotekoju löytyy tällä viikolla Seinäjoen torilta, joka toimii Tangomarkkinoiden aikana Tangotorina.

Myyntikoju on auki joka päivä perjantaihin asti klo 10.00 – 16.00 ja sieltä voit ostaa ennakkolippuja lauantain SJK – KuPS otteluun, sekä kaikkia SJK:n fanituotteita.

Kaikille SJK fanikojulla perjantaina asioville lisäksi kaupanpäälle ilmainen lippu Seinäjoella lauantaina 19.7. klo 16.00 pelattavaan pesäpalloilun naisten Itä-Länsi otteluun. Lipun arvo 25 euroa. Sama tarjous voimassa SJK:n kotipelissä lauantaina 12.7.

Ennakkoliput on kojulla myynnissä hintaan 15 euroa ja niistä saa S-etukortilla kahden euron alennuksen.
Torstaista alkaen siellä toimii myös kaikki maksukortit.

Myös uusia SJK Seinäjoki -huiveja on myynnissä hintaan 15 euroa / kpl
Uudet huivit saatiin myyntiin viime viikoloppuna.

Tervetuloa kaupoille Tangotorille!

Fanituotteita voit ostaa myös SJK-shopista, kuten SJK ennakolippujakin ja ne toimitetaan sinulle postitse ympäri maan ja maailman.
Täältä katselemaan valikoimaa: SJK – Shop

Wayne Brownilla uusi SJK Seinäjoki -huivi.

SJK pelipaidat tulossa myyntiin ensiviikolla

SJK:n aidot kauden 2014 Adidas kotipelipaidat tulevat myyntiin ensi viikolla.

Paidat tulevat painosta ensi viikon perjantaihin mennessä ja hinta ilman numeropainatusta on 49,90 / kpl. Verkkomyyntiin paidat saadaan aikaisintaan seuraavalla viikolla.

SJK:n verkkokaupasta voi tilata 15 euron lisähinnalla ja kahden viikon toimitusajalla, pelipaidan kenen tahansa SJK pelaajan nimellä ja numerolla varustettuna. Muissa myyntipisteissä paidat ovat valmiina ilman numeropainatusta. Maalivahtien paitoja ei tule myyntiin.