123 456 7890

SJK:n oma kasvatti Elias Ahde on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen, joka matkustaa maaliskuun lopuksi Espanjan Murciaan. Päävalmentaja Tommi Kautosen nimeämä U21-maajoukkue kohtaa leirillä Hollannin alle 21-vuotiaat sekä Australian U23-maajoukkueen. Ensimmäinen ottelu pelataan 24.3. ja toinen 27.3.

Nämä ottelut ovat tärkeää valmistautumista syksyllä alkaviin karsintoihin ja samalla iso näyttöpaikka näille pelaajille. Kahdesta nuoremmasta ikäluokasta on tulossa hyviä pelaajia, jotka keskittyvät nyt omiin projekteihinsa, mutta haastavat pelipaikoista varmasti jatkossa, Tommi Kautonen kertoo Suomen Palloliiton uutisessa.

Ilmajoella 6.maaliskuuta 1996 syntyneelle SJK-hyökkääjälle kutsu U21-maajoukkueeseen on ensimmäinen. Elias Ahde on kuitenkin edustanut Suomea jo nuoremmissa ikäluokissa.

Koko SJK-väki onnittelee Ahdetta valinnasta.

Ilmajoen Kisailijoiden ja SJK:n kasvatti on parhaillaan SJK:n mukana Kemissä, missä joukkue kohtaa maanantai-iltana Rovaniemen Palloseuran Suomen Cupin puolivälieräkarsinnoissa. Ottelu alkaa klo 18.00 ja Seinäjoella sitä voi seurata suorana OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa. Ovet aukeavat klo 17.00.