123 456 7890

Kerho 07 Akatemia on onnistunut vierasotteluissaan nappaamaan vain yhden pisteen ja tuokin tuli kauden avausottelusta. Kotona kaikki pelit on voitettu. Tänään erittäin kapealla ja nuorella ryhmällä liikenteessä ollut Kerho joutui toteamaan aikoinaan Veikkausliigaakin pelanneet torniolaiset vahvemmikseen. Tänään matkassa olleen Akatemia-ryhmän keski-ikä saattaa mennä jopa alle 18-vuoden, kun vastustajalla oli puolestaan kentällä jopa entisen Suomen maajoukkuepelaaja Keijo Huuskon tasoisia liigajyriä. Tappiosta huolimatta arvokasta oppia siis. Kakkosen Pohjoislohkossa sijoitus säilyy silti kärjen tuntumassa neljäntenä. Akatemia on tasapisteissä OPS:n kanssa ja vain pisteen päässä toisena olevasta AC Kajaanista. Kärjessä jatkaa KPV.

TP-47 – Kerho 07 Akatemia 3-0 (1-0)
1-0 31 min Aleksi Gullsten
2-0 64 min Sami Huhtiniemi
3-0 85 min Aleksi Isomäki

Palkittuina oli vain kotijoukkueen pelaajia. Kolme tähteä meni Jonathan Dunyinille, kaksi tähteä kotijoukkueen maalivahti Tatu Kujanpäälle ja yksi avausmaalin tehneelle Aleksi Gullstenille.

Kerho 07 Akatemia: Paavo Valakari MV, Nikko Ruokangas, Joonas Rantala, Rasmus Karjalainen, Juho Kemppinen, Emil Lidman, Joona Ala-Hukkala, Jesse Sundman (67› Aleksi Leppänen), Antti Palomäki, Tuomas Rintamäki ja Nicolas Kotamäki (67› Aatu Kujanpää).

Kerho 07 Akatemia kohtaa seuraavaksi Vaasan FC Kiiston ja tuo ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 14.6. klo 18.30.

Kerho on voittanut kotikentällään kaikki ottelut 3-1 luvuin. Kuva Pasi Palo.