123 456 7890

Dunne kehui Saranpäätä
Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja, Thomas Dunne, kiitteli sunnuntain ottelun jälkeen hattutempun viimeistellyttä Henri Saranpäätä vuolaasti. Eikä syyttä. “Hönö” antoi loistavan esityksen osaamisestaan TUS:aa vastaan tekemällä kotijoukkueen kolme ensimmäistä maalia 4-1 päättyneessä ottelussa.

“Ottelussa nähtiin meidän osaltamme muutamia erittäin hyviä esityksiä. Ei kai kukaan voi pyytää keskimmäiseltä keskikenttäpelaajaltaan enempää kuin “Hönö” tänään antoi. Hän teki kolme maalia ja ne olivat kaikki upeita maaleja. Sen lisäksi hän teki töitä tunnollisesti ja raatoi molempiin suuntiin vahvasti. Tämä oli nyt sitä, mitä me häneltä olemme odottaneet ja mitä olemme tienneet hänen pystyvän esittämään”, hehkutti tyytyväinen Dunne ottelun jälkeen.

“Ottelu oli kokonaisuutena meiltä hieman parempaa peliä kuin ensimmäinen kotipelimme VPS-junioreita vastaan. Kokeilimme hieman uutta systeemiä ja se toimi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla oikein mukavasti”, jatkoi Dunne.

Neljässä ensimmäisessä harjoitusottelussa SJK on tehnyt runsaasti vaihtoja ja harva pelaaja on pelannut täysiä minuutteja missään pelissä. Siihen on kuitenkin pikapuoliin tulossa selvä muutos.

“Meidän on pian pakko ryhtyä antamaan pelaajille täysiä minuutteja. Pelaamme vielä nämä pari matsia ennen taukoa samaan tyyliin kuin tähänkin saakka, mutta tauon jälkeen alamme muokata aloituskokoonpanoamme ja alamme hakea permanenttia. Pelaajien on pakko päästä pelaamaan täysiä minuutteja”, vahvisti Dunne asian.

Kauden alku on ollut Dunnen mukaan hyvä. Eikä nyt ole kyse pelkästään pelillisistä asioista tai siitä, että mennään uusien värien alla.

“Koko joukkueen asenne on ollut hieno niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Kilpailu on hyvähenkistä ja toivon tämän saman asenteen jatkuvan edelleen”, tiivisti Dunne alkukauden tunnelmat.op”