123 456 7890

Dunne: 70 minuuttia hyvää
Joukkueen päävalmentaja Thomas Dunne oli Seinäjoen Jalkapallokerhon esitykseen täysin tyytyväinen ensimmäisten 70 minuutin osalta. Sen jälkeen joukkue teki koko joukon pelaajavaihtoja ja isäntäjoukkue Ilves pääsi paremmin mukaan otteluun. Voittajasta ei kuitenkaan ollut enää epäselvyyttä.

“Peli oli ihan OK. Pelasimme noin 70 minuuttia täysin kontrollissa ja me hallitsimme ottelua. Ilveksellä ei ollut kovin paljon paikkoja ja alakerta hoiti homman niin, ettei hyvin pelanneella Jyri Niemisellä ollut kauheasti töitä. Ne mitä oli hän hoiti todella hyvin”, kiitteli Dunne joukkuettaan sunnuntain esityksestä.

Ilves oli juuri niin hyvä vastustaja kuin ennakkoon sopi odottaakin. Joukkue vilisee kokeneita liigapelureita, vaikka toki joukossa on muutamia pelaajia, joilla ei Kakkosta ylempää kokemusta ole.

“Heillä oli fyysinen ja vahva joukkue. Salli alakerrassa on edelleen aivan omaa luokkaansa tässä sarjassa ja iso kärkimies, Mikko Mäkelä, osaa kyllä pelata”, kehui Dunne vastustajia.

Se, mikä Dunne ei miellyttänyt, oli ottelun viimeinen vartti. Sinä aikana Ilves pystyi luomaan korkeilla rankkarialueelle lähetetyillä palloilla kaaosta.

“Me näytimme sinä aikana siltä joukkueelta, joka oli kaksi maalia tappiolla, emmekä siltä joka johti ottelua kahdella maalilla. Se oli hieman turhaa. Vaihtojen jälkeen peli oli hieman sekavaa ja teimme hölmöjä asioita, joita meidän ei olisi pitänyt tehdä”, lisäsi Dunne, joka kuitenkin oli kokonaisuutena koko ryhmän esitykseen erittäin tyytyväinen.

“Se oli vahva joukkue-esitys meiltä”, Dunne tiivisti.op”