123 456 7890

SJK:n 21-vuotias Daniel Håkans valittiin Veikkausliigan toukokuun kuukauden joukkueeseen. Toukokuussa Håkans teki voittomaalin VPS:n verkkoon ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä FC Haka ja IFK Mariehamn otteluissa. Håkans on onnistunut saamaan syöttömerkinnän myös huhtikuun lopussa Ilvestä vastaan. Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi valittiin KuPS:n Tim Väyrynen ja kuukauden valmentajaksi AC Oulun Ricardo Duarte.

SJK ja koko SJK-väki onnittelee Håkansia valinnasta.

Parhaillaan Suomen U21-maajoukkueen mukana, yhdessä SJK:n Pyry Hannolan ja Matias Vainionpään kanssa oleva Håkans, onnistui maalinteossa myös Suomen 3-2 voitossa Itävallan vieraana. Håkans oli kentän parhaita, ja voitolla Suomen U21-piti EM-unelman elossa. Suomi kohtaa EM-karsintojen päätösottelussa Norjan kotiottelussa Turussa perjantaina 10.6. klo 18:00. Jos Suomi voittaa Norjan, varmistaa se vähintään paikan EM-jatkokarsintaan. Mahdollisesti jopa suoran paikan EM-kisoissa.

Muu SJK:n joukkue on jo palannut harjoituksiin tällä viikolla, ja valmistautuu maanantaina 13.6. klo 18:00 OmaSp Stadionilla pelattavaan Suomen Cupin 6.kierroksen otteluun FC Interiä vastaan. Ottelun voittaja kohtaa Suomen Cupin puolivälierässä voittajan VPS – HJK -ottelusta kesäkuun lopulla. Suomen Cupin ottelun ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Veikkausliiga jatkuu lauantaina 18.6. klo 17:00, ja myös silloin SJK saa vieraaksi FC Interin. Tuo lauantai on samalla OmaSp Stadionin Superlauantai. Silloin aamupäivällä OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla esiintyy lasten ja nuorten ilmaiskonsertissa Hevisaurus ja Cledos. Veikkausliiga-ottelun jälkeen tapahtuma-areenalla esiintyy HesaÄijä ja Aste sekä bilebändi Me Viikatoineet ja DJ Snabu.  K18-iltatapahtumaan pääsee SJK – FC Inter -ottelulipulla ja kausikorteilla tai erillisellä iltatapahtuman lipulla. Liput Superlauantaihin myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Kaikki SJK:n tulevat ottelut löytyvät SJK:n nettisivujen otteluohjelmista ja liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.