123 456 7890

Cupissa tarjolla glooriaa
Suomen Palloliitto suoritti tänään Suomen Cupin viidennen kierroksen arvonnan. Mikäli Seinäjoen Jalkapallokerho onnistuu ottamaan jatkopaikan neljännen kierroksen ottelustaan ennakkoon kovasti hehkuttaneesta Kolmosen Kauhajoen Karhusta, on tarjolla cup glooriaa parhaimmillaan.

Neljännen kierroksen ottelun voittaja saa vastaansa nimittäin Veikkausliigan terävästi aloittaneen Rovaniemen Palloseuran maajoukkuemies Mika Nurmelan ja melkoisen ulkomaalaisleegion johdolla.

RoPS on kahdesti aiemmin vieraillut Seinäjoella Suomen Cupissa. Molemmilla kerroilla vastassa oli TP-Seinäjoki. Kaudella 1991 RoPS voitti Keskuskentällä kuudennen kierroksen ottelun 2-0 ja kaudella 1991 vieraat hakivat jatkopaikan numeroin 2-1.

Jos Kerholla kävisi kivikovan Karhun kanssa niin hyvin, että jatkopaikka lohkeaisi, olisi ottelulle löydettävä pelipäivä ennen kesäkuun 10. päivää.

Jatkopaikat ratkeavat sekä Kerhon, että Rovaniemen Palloseuran osalta samana päivänä, eli tiistaina 27. toukokuuta. RoPS vierailee silloin Alavetelissä kohdaten IK Myranin ja SJK siis Kauhajoella.op”