123 456 7890

Cupia loman jälkeen
Seinäjoen Jalkapallokerhon osalta Suomen Cup starttaa vierasottelulla VIFK:n A-junioreita vastaan. Ottelu on Suomen Cupin 4. kierroksen kamppailu.

Ottelu pelataan 12. maaliskuuta klo 16.00 Mustasaaren Botniahallissa. Kerhon vastuuvalmentaja Christoffer Kloo on sopinut VIFK:n A-junioreiden vastuuvalmentajan, Keijo Karvosen, kanssa pelistä.

– VIFK on pelannut tähänkin saakka A-junnuillaan. Heillä on ollut edustuksen veskari mukana joissain peleissä, koska omat maalivahdit ovat olleet loukkaantuneena. Lisäksi yksi edustuksen toppari on käynyt jossain pelissä. He tulevat A-junnuilla ja meiltä lähtee Mustasaareen myös erittäin nuori joukkue, joka muodostuu pääasiassa A-junnuista ja niistä pelaajista, jotka eivät ole saaneet paljon peliaikaa, kertoo “Toffe”.

– Menemme 13. maaliskuuta Pirkkahalliin Ilveksen vieraaksi sitten toisella nipulla. Toivottavasti loukkaantumistilanne on silloin hyvä ja miksei olisi, koska joukkueella on alla viikon loma, tiivistää “Toffe” tilanteen.

Suomen Cupin 5. kierros, jolloin mukaan tulee kuusi liigajoukkuetta, arvotaan 3. maaliskuuta, eli jo ennen peliä on tiedossa, kenet VIFK – SJK -ottelun voittaja saa seuraavalla kierroksella vastaansa.