123 456 7890

SJK:ssa viisi vuotta, ensin pelaajana ja myöhemmin valmentajana viettänyt Chris Cleaver, jättää SJK:n valmennustiimin. Syynä muutto Englantiin perheensä kanssa.

Tämä ei ollut missään nimessä itselleni helppo päätös, sillä meidän on ollut hyvä olla täällä. Kuitenkin teimme perheen kanssa yhdessä tämän päätöksen. Lapsemme ovat vielä sen ikäisiä, että nyt oli hyvä aika lähteä, ilman että heidän koulunsa tai muut asiat sekoittaisivat liikaa, perustelee Chris Cleaver.

Olen ikuisesti kiitollinen mitä tämä kaupunki on antanut minulle ja koen olevani puoliksi seinäjokinen. Nämä viisi vuotta SJK:ssa on ollut urani parasta aikaa. Kaikki mitä olen kokenut täällä ja ne ystävyydet mitä olen saanut. Toivon sydämestäni kaikkea hyvää SJK:lle ja tiedän että seura vain kasvaa tästä. Olen ylpeä että olen ollut mukana tässä. Kakkosdivarista lähdettiin ja nyt Mestareiden Liigaan. Valtava kiitos kaikille, päättää Cleaver.

Suomalaistunut englantilainen, muutti nuorena jalkapalloilijana vuonna 1999 Seinäjoelle Englannin Peterbroughsta. Hän edusti ensin TP-Seinäjokea kauden 2001 loppuun ja siirtyi Pietarsaaren Jaroon kausille 2002-2003. Jarosta matka jatkui pääkaupunkiseudulle AC Alliansin paitaan, jossa kului jälleen kaksi kautta. Vuonna 2006 hän edusti Ruotsin ykkösdivisioonassa pelannutta Sundsvallia, palaten kaudeksi 2007 Suomeen, Turun TPS:n riveihin. Vuonna 2011 hän siirtyi takaisin Seinäjoelle ja edusti SJK:a pelaajana kaudet 2011-2013.

Cleaver oli SJK:n kapteeni kolmen kauden ajan ja hän oli mukana nostamassa SJK:a ensin Kakkosesta Ykköseen ja myöhemmin Ykkösestä Veikkausliigaan. Kaikenkaikkiaan pelejä SJK:n paidassa kertyi 71 ja niissä maaleja yksitoista. Vuodesta 2014 lähtien hän on toiminut SJK:n valmentajana Simo Valakarin johtamassa valmennustiimissä ja on ollut mukana voittamassa Suomen mestaruutta, SM-hopeaa ja Liigacupin.

SJK kiittää lämpimästi Chris Cleaveria kuluneista vuosista ja toivottaa hänelle parasta mahdollista tulevaisuutta Englannissa.

Cleaver peliuransa viimeisessä ottelussa, tuulettamassa SJK:n nousua Ykkösestä Veikkausliigaan. Kuva Mari Hietala.