123 456 7890

Caumo vahvistaa Kerhoa
Seinäjoen Jalkapallokerho on hankkinut lisää tulivoimaa jo entisestään vahvaan hyökkäyskalustoonsa. Alkukauden Tornion Pallo -47:n väreissä pelannut brasilialainen Daniel Caumo siirtyy 1.8. alkaen Kerhon väreihin.

Caumo tuli Suomeen PS Kemin väreissä pelaavan ystävänsä ja Chris Cleaverin entisen pelikaverin, Adrianon, kautta kaksikon pelattua samassa seurassa Brasiliassa.

Alkukaudesta nopea ja vahva Caumo on viimeistellyt TP-47:lle kahdeksan maalia, joista yhden Kerhon verkkoon Torniossa 1-1 päättyneessä tasapelissä.

– Mielestäni Daniel on Suomeen sopiva pelaaja. Hän on jo osoittanut pystyvänsä tekemään maaleja täällä. Hän on nopea ja erittäin vahva kaveri, kertoo Adriano.

Porto Alegren miljoonakaupungissa syntyneen Caumon sopimus Kerhon kanssa kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kaksi seuraavaa kautta ja vuodesta 2014 on olemassa optio.

Maaliahne hyökkääjä on edustanut urallaan kotikaupunkinsa Gremiota ja sen lisäksi Cruzeiroa ennen Suomeen tuloaan. Caumolla on pituutta 184 cm ja painoa 80 kg.

Caumon osumat TP-47:n paidassa ovat poikkeuksetta olleet tärkeitä. Ilman niitä pohjoisen pojat eivät todellakaan olisi sarjassa kakkosena Kerhon vanavedessä.

Hänen osumillaan ovat kaatuneet Vihtavuoren Pamaus (1-0), VIFK (1-0) ja FC Kiisto (2-1). Tasapelipisteet TP-47 on napsinut Caumon maaleilla FC Santa Clausilta (1-1), GBK:lta (1-1) ja Kerholta (1-1).

Sen lisäksi Caumo onnistui maalinteossa voitollisissa otteluissa WJK:ta (3-1) ja PK-37:aa (3-0) vastaan. TP-47 ei hävinnyt ainuttakaan ottelua Caumon onnistuessa maalinteossa!

Kerhon käytössä Caumo on ensimmäisen kerran kotiottelussa JBK:ta vastaan 3. elokuuta. Joensuussa SC Riverballia vastaan Caumo ei pääse vielä kehiin, sillä eri seuroissa pelattujen otteluiden välissä
on oltava se normaali kahdeksan päivää.