123 456 7890

SJK Kannattajat järjestää bussireissun sunnuntaina 26.7. klo 18.30 Tampereen Tammelassa pelattavaan Ilves – SJK otteluun.

Matkaan lähdetään Wallsport Areenalta sunnuntaina klo 14.30 ja paluumatkalle lähdetään Tampereelta ottelun jälkeen klo 21.15. Matkan hinta on SJK Kannattajakorttilaisilta, tai Voittajakerholaisilta 15 euroa. Muilta 20 euroa. Matka maksetaan ennen lähtöä Wallsport Areenalla. Matka ei sisällä ottelulippua.

Mukaan voi ilmoittautua kuka vaan ja ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: kannattajat@sjk2007.fi Bussireissuun mahtuu alustavasti reilut 50 lähtijää, mutta tarpeen vaatiessa otetaan toinen bussi. Reissu on K-18, mutta alaikäisiä voi lähteä mukaan aikusen henkilön seurassa. Tervetuloa mukaan bussireissulle! Bussissa on tunnelmaa.

Tampereelle matkaa perinteisesti paljon SJK kannattajia myös omilla kyydeillä ja siellä asuu paljon entisiä pohjalaisia. Siten kokonaismäärä nousee jopa satoihin kannattajiin. Kaikki SJK kannattajat sijoitetaan Tammelan tunnelmallisella jalkapallostadionilla länsipäätyyn, jossa heille on omat palvelut. Sinne pääsee myös omilla kyydeillä tulevat. Katsomot Tammelassa on katettuja.

SJK kannattajat reissaavat aktiivisesti joukkueen tukena kaikkialle.