123 456 7890

SJK kohtaa pitkänäperjantaina 15.4. klo 18:00 KuPS:n vierasottelussa. Peliin lähtee Seinäjoelta kaikille avoin bussikuljetus, ja Kuopion Väre Areenalle on varattu 100 paikkaa SJK-kannattajille. Bussimatkan hinta on 40€ ja se sisältää matkojen lisäksi lipun peliin. Matka varataan ja maksetaan SJK Storeen. (EDIT: Paikkoja on keskivikkona 13.4. klo 17:00 jäljellä vielä kymmenen. Loput paikat on varattavissa SJK Storessa torstain 14.4. aikana.) SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 10-16. Tuon jälkeen mahdollisesti jäljelle jääneet liput otteluun myydään erikseen omilla kyydein paikalle tuleville SJK-kannattajille Kuopion Väre Areenalla.

Bussit lähtevät matkaan OmaSp Stadionilta perjantaina 15.4. klo 12:00 ja palaavat ottelun jälkeen samaan paikkaan. Bussimatka on kaikille avoin, mutta alaikäisillä tulee olla huoltaja mukana.

KuPS – SJK potkaistaan käyntiin klo 18:00 ja paikan päällä SJK-väki sijoittuu kaikki Väre Areenan aurinkokatsomoon, pääkatsomoa vastapäätä, missä on katettu anniskelualue ja paikat katsomossa. Sisäänkäynti on aurinkokatsomon puoleisesta portista, Väre Areenan parkkipaikalta.

Lähde mukaan kannustamaan SJK voittoon Kuopiossa! Varsinainen otteluennakko peliin tulee SJK:n nettisivuille keskiviikkoiltana.