123 456 7890

SJK kannattajat Sonera Stadiumilla viime kaudella.

SJK ja Härmän Liikenne järjestää kaikille avoimen bussikuljetuksen SJK:n vierasotteluun lauantaina 30.7. SJK kohtaa silloin Helsingin Sonera Stadiumilla HIFK:n klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Matkaan lähdetään Seinäjoelta, Matkakeskuksen pihasta klo 9.30 ja kyytiin otetaan matkalaisia myös Wallsportin pihasta klo 9.45.

Bussireissu toteutuu ja ilmoittautumislinkki on laitettu kiinni. Bussiin kuitenkin mahtuu edelleen ja enää ei tarvitse ilmoittautua, riittää että on ajoissa paikalla kun bussi lähtee. Matka maksetaan lähdön yhteydessä kuljettajalle ja hintaa reissulla on 35 euroa. Ottelulippu ei sisälly hintaan. Koska on kyseessä lauantai-ilta, on alaikäisillä syytä olla huoltaja mukana matkassa.

SJK Kannattajien Facebook sivujen tai SJK mediatiimin sähköpostin kautta, saa viestillä pyydettäessä linkin, mistä voi ostaa liput SJK kannattajien katsomoon HIFK – SJK peliin. Lippu pitää ostaa linkin kautta. Ovelta ei myydä lippuja SJK kannattajien katsomoon, eikä siihen katsomon osaan pääse muilla lipuilla. Tämä koskee sekä bussimatkalaisia, että omalla kyydillä paikalle tulevia. Ottelulipun hinta on 15 euroa (norm. 21 euroa) ja kaikki SJK kannattajat sijoitetaan Sonera Stadiumin pääkatsomon lohkoon 101. Pääkatsomon palvelut ovat siellä vapaasti käytettävissä. SJK kannattajien sisäänkäynti on eteläpäädyn porteista. Myös bussi ajetaan sinne.

Lähde mukaan kannustamaan SJK:ta kohti ensi vuoden Europelejä ja mitalisijoja!

SJK kannattajien bussireissuilla on tunnelmaa ja kaikki tervetulleita mukaan.