123 456 7890

B reissaa Iisalmeen
TP-Seinäjoen B-junioreiden karavaanin seuraava etappi on Iisalmi. Seitsemän pelatun kierroksen jälkeen joukkue johtaa ikäluokan Ykkösen Lohko C:tä pisteen erolla. Perässä vaanivat kuitenkin JJK ja GBK.

Edessä ei ole helppo matka, se on varmasti sanomattakin selvää, sillä TP-Seinäjoen päänahka kiinnostaa jokaista joukkuetta lohkossa. Se on saatu todeta. Viimeksi siitä saatiin esimerkkiä edellisessä kotiottelussa Närpes Kraftia vastaan.

Syystä tai toisesta kotijoukkue pelasi Keskuskentällä hiukan vajailla sylintereillä ja sen käytti yritteliäästi taistellut Kraft kyllä edukseen. Hyvää oli kuitenkin se, että vielä löytyi sen verran rypistystä kotijoukkueelta, että pisteet jäivät Seinäjoelle.

Tuo 2-1 -voitto Kraftista oli syyskierroksella kuudes laatuaan. Ainoat pisteet TP-Seinäjoki hukkasi Mustasaaressa VIFK:ta vastaan maalittomalla tasapelillä. Sen sijaan FC Lynx (3-0), VPS-j (4-0), OLS/3 (2-0), KPV (6-0) ja GBK (1-0) on Kraftin lisäksi onnistuttu kaatamaan.

Yhdeksäntenä sarjataulukossa tällä hetkellä oleva PK-37 taistelee sarjapaikastaan Ykkösessä, joten ottelusta ei takuulla tule läpihuutojuttua.

PK-37 on tähän mennessä kaatanut Kraftin vieraissa 3-1 ja FC Blackbirdin kotonaan samoin numeroin. VIFK:n kanssa iisalmelaiset pelasivat kotonaan 2-2. Sen sijaan JJK (0-5), FC YPA (1-4), VPS-j (1-2) ja OLS/3 (2-3) ovat kaataneet sinivalkoiset syyskierroksen kamppailuissa.

Ottelu alkaa lauantaina Haukiniemen kentällä klo 15.00.